2777
2789

من چند ساله درگیر این مشکلاتمم

جدیدا متوجه شدم طبعم سرو خشک یا همون سوداست 

کسی تجربه ای داره برای درمان؟

ریزش موهام بحدیه که کف سرم دیده میشه یجاهاییش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم برم  دارو میده؟

اره فک کنم بده اصلاح طبع هم میکنن سرخود کاری نکن

منم موهام داغونن کمرم هم پر جوش شده دو رنگم شدم احتمالا باید اصلاح طبع کنم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
زیر چشمم گود و تیره شده  البته من شبا خیلییی بیدار میموندمو تو نت گوشی بودم  میدونم یه ع ...

منم سوداویم 

رفتم پیش طب سنتی 

ولی چون هزینش زیاد بود ادامه ندادم

باید خیلی پرهیزات کرد

یکم سخته 

دارو هم برای موهای من که خالی شده داد ولی ادامه ندادم 

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
اره فک کنم بده اصلاح طبع هم میکنن سرخود کاری نکن منم موهام داغونن کمرم هم پر جوش شده دو رنگم شدم اح ...

من قبلا خیلی دورنگ بودم خخخ اللنا یدست ترم 

ولی بازومو کتفم پر لک های ریز شده نمیدونم شاید کبدمم مشکل افتاده 

ان شاالله مشکل شمام حل بشه 

منم سوداویم  رفتم پیش طب سنتی  ولی چون هزینش زیاد بود ادامه ندادم باید خیلی پرهیزات کرد ...

عه چرا دارو رو ادامه ندادی؟

هزینه داروها زیاده؟چنده؟

پزهیز غذایی خیلییی بده 

برا موهات چ دارویی داد؟

منم سوداویم  رفتم پیش طب سنتی  ولی چون هزینش زیاد بود ادامه ندادم باید خیلی پرهیزات کرد ...

مثلا میوه فقط میتونی خربزه و انگور بخوری و انار شیرین و یه سری دیگه هم با مصلحیاتش بخوری

خیلی غذا ها هم همینطور 

مثلا برنج ناسازگار 

عدس 

و ......خیلی چیزا 

لیستش رو بهم داد

فعلا پیشم نیست وگرنه عکسش رو میفرستادم یه مدت حواسمو جمع کردم ولی عمل کردن بهش سخته چیزایی باید بخوری که طبعشون گرم و تر باشه 

اکثرا هم غدای های سر خوشمزس

مثلا میوه فقط میتونی خربزه و انگور بخوری و انار شیرین و یه سری دیگه هم با مصلحیاتش بخوری خیلی غذا ه ...

خیلیییی سخته من واقعا شکموام با اینکه اصلااااا چاق نمیشم و کم میخورم چون اشتهام کمه 

راجب سبک زندگی چیزی نگفت؟یا راجب موها

عه چرا دارو رو ادامه ندادی؟ هزینه داروها زیاده؟چنده؟ پزهیز غذایی خیلییی بده  برا موهات چ دار ...

یه سری دارو بهم داد شاید بگم کمتر یه ماه مصرف کردم ۲۵۰ شد اونم پارسال امسال رو نمیدونم به غیر از حجامت و اینجور چیزا

یه سرشو هم بهم داد اسمش سرشوی شهره بود عالی بود اگر گیرم میومد حتما میخریدم چند جا پرسیدم کسی نداشت و یه بسته کوچولو هم بهم داده بود نمیدونم چی بود گفته بود با دم کرده ختمی برای موهام استفاده کنم 

ولی من ادامه ندادم که بگم موهام خوب شد یا نه

من بلغمی مزاجم ولی غلبه سودا پیدا کردم مخصوصا تو سر. خیلی فکر و خیال الکی دارم و اکثرا بی دلیل مضطربم.ریزش مو و اگزما هم دارم. طب سنتی رفتم کارش عالی بود با نبض همه چی رو میگفت ولی من متاسفانه خیلی تو مصرف دارو و دم کردنی سهل انگارم. داروی گیاهی باید حتما به مدت طولانی و داعم استفاده بشه که نتیجه بگیری. 

خیلیییی سخته من واقعا شکموام با اینکه اصلااااا چاق نمیشم و کم میخورم چون اشتهام کمه  راجب سبک ...

والا من بهش گفتم ریزش موهام ممکنه ارثی باشه گفت چیزی به اسم ارث نداریم 

اینا عادت بد غذایی که باعث ریزش مو میشه اگه درمان کنی خوب میشی 

همون لاغری هم مال همین خشک بودن مزاجه

من قبلا خیلی دورنگ بودم خخخ اللنا یدست ترم  ولی بازومو کتفم پر لک های ریز شده نمیدونم شاید کبد ...

اره احتمالا کبد باشه ازمایشش گرون نیس یه چک بکن

ایشالا عزیزم مشکل توهم حل بشه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو