2777
2789
عنوان

امان از دست جاری😬

645 بازدید | 20 پست

هرموقع پیش هم هستیم یا تنها یا با جاری دیگه هی از خودش و شوهرش میگه از خلوت و کارهای +18 ..  مثلا میخنده و میگه دیشب اینجوری شد اونجوری شد ...یا چن وقت پیش یهوباره گف نگاه گردنم کن کبود شده ..قبلنا خیلی حرص میخوردم(همش مقایسه میکردم 😥)  من نمیگفتم میگفتم دللیلی تداره بگم  کی چی بشه مساعل خصوصی و اینا بگی .  دیگه منم گفتم کم نیازم همون روزی منم  گفتم شوهرم میگه عالیه  رنگش برگشت ی حالتی شد ....بنظرتون در جواابش چی بگم  😅متخصصان نی نی سایت بیان وسط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متایفانه جاری ها حتی در مسائل جنسی هم نسبت به هم حساس هستن؛کلا ایشونا نادیده بگیر و رازهای جنسیت را جایی نگو ،ممکنه دهن به دهن بچرخه و به گوش همسرت برسه 

من خدا را دارم

اون میگ ک از زیره زبونت حرف بکشه

شما خیلی باشخصیت درمقابل صحبتاش بگو اینا جزئ شخصیییییی ترین مسائل زن و شوهره ک نباید از اتاق خاب بیرون بره

مث اینه ک شوهرشم بره پیش باجناقش از رابطه با زنش تعریف کنه

می بینی چقد زشتو زنندس

اون احمقه که اینجور چیزا رو تعریف میکنه. تو مثل اون نباش تا الان عاقلانه برخورد کردی که این چیزا رو تعریف نکردی الانم همون روال رو برو.

ببین معلومه دهنش چفت و بست نداره یکبار براش تعریف کنی میشینه پیش شوهرشو و دامادشونو و برادرش هم روابط شمارو تعریف میکنه. به گوش شوهرت برسه واویلاست. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اون میگ ک از زیره زبونت حرف بکشه شما خیلی باشخصیت درمقابل صحبتاش بگو اینا جزئ شخصیییییی ترین مسائل ...

شاید خیلیییییی مار موزه .منم ساده .... من حرص  میخورم ...اره منم همی فکرو میکنم ...اطرافیان اصلا ای بحثا نیس فقط این  اینجوریه

متایفانه جاری ها حتی در مسائل جنسی هم نسبت به هم حساس هستن؛کلا ایشونا نادیده بگیر و رازهای جنسیت را ...

خوب تو اطرافیانم فقط این میگه البته همیشه به شوخیها . من فک میکنم میخاد حرص منو در بیاره😕😬😁همون روز  میگف نگاه  گردنم کن  منم گفتم اره دیگه زن و شوهریه اتفاااق میوفته 

شاید خیلیییییی مار موزه .منم ساده .... من حرص  میخورم ...اره منم همی فکرو میکنم ...اطرافیان اصل ...

اخه اولین باره همچین چیزیو میشنوم

منم یکی از جاریام حرص دربیاره ولی اصلااااااا تو این خیاطا نیس

اینسری ک شروع کرد ب تعریف محترمانه بگو زشته این حرفا و علاقه ای ب شنیدن نداری

مطمئن باش دیگ تکرارش نمیکنه

واقعا نميدونستم اين مسائلم حسودي داره اين چيزارو نبايد به هيچ كسي گفت اونم كه ميگه خيلي بيشعوره شما هيچي نگو بذار بفهمه كارش زشته خودتو بزن به نشنيدن يا وقتي ميخواد بگه بگو من برم اون طرف كار دارم يا ميخوام برم دستشويي.

اون مخصوصا ميگه كه حرص تورو در بياره

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
واقعا نميدونستم اين مسائلم حسودي داره اين چيزارو نبايد به هيچ كسي گفت اونم كه ميگه خيلي بيشعوره شما ...

اره منم همین فکرو میکنم  .شاید اینجور میگه ما خیلی باهم خوبیم .نمیدونم شاید ب شوخی میگه چون بعضیا عادت دارن هی بگن ..بخاطر همی میگم منم شروع کنم تو اونم حرص بخوره 😅😅😅😅😅