2777
2789

دوستان الان شدیدا ب کمک نیاز دارم به هرحال خیلیاتون تجربتون از من بیشتره یا حتی ممکنه دکتر زنان باشین ...من وقتی سه سالم بود یکی از اقواممون بهم تعرض کرد و چون بچه بودم ازم حق السکوت میگرفت که حرفی نزنم یا مثلا میگفت برات شکلات میخرم و دوسه باری از همین طریق ازم سواستفاده کرد نمیخوام طولانیش کنم ی شب از درد رحمی که داشتم به مادرم همه چی رو گفتم ولی یادم نمیاد بعدش چه اتفاقی افتاد چون تا همینجاش تو حافظه ی بلند مدتم مونده بعد من به نامزدم گفتم این قضیه رو چون نمیخواستم فکرکنه میخوام گولش بزنم و شب عروسی بفهمه ک من بکارتمو از دست دادم ولی حس میکنم دیگه منو شاید نخواد نمیدونم آیا من مقصرم یا نه آخه تو سه سالگی چیزی نمیدونستم واقعا خیلی حس بدی دارم میدونم دیگه پاک نیستم و شاید ترکم کنه بچه تر هم که بودم قصدم این بود ک کلا ازدواج نکنم ولی ایشون اومد تو زندگیم و همه چی عوض شدواقعا نمیدونم از کجا باید بفهمم بکارت دارم یا نه نمیتونم دکتر برم چون به پدرو مادرم نگفتم ک اون قضیه ی تجاوز یادمه و فکرمیکنن از اون موقع تا حالا یادم رفته ولی من همش کابوس میبینم خیلی اذیت میشم الانم ک به نامزدم گفتم و ترس از دست دادنشم ب ترسای دیگم اضافه شده😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خوانوادتم در جريانن باهاش خرف بزنن

بعدشم برو دكتر

اگه خونوادت چيزي نگن فك ميكنه دروغ ميگي و ي جاي ديگه بلايي سرت اومده

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

یعنی تو سه سالگی رابطه کامل برقرار کرد باهات بعد چیزیت نشد؟ سه سالگی ؟! مطمئنی بزرگتر نبودی؟ خییییلیییی عجیبه! 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بچه سه ساله مگه میتونه تحمل کنه  درد رحمی؟؟ تو سه سالگی؟؟

چی رو تحمل کنه اره یه درد و فشار زیاد تو رحمم حس میکردم و همش حس دفع ادرار داشتم اینو خوب یادمه ک همشم گریه میکردم و بعدش به مادرم گفتم

برام عجیبه که نمیدونی میتونی بری دکتر و معاینه بشی

ببینی بکارتت از بین رفته یا نه!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤