2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست
ان شاءالله به شادی دل امام زمان در شب میلاد جدشون امام هادی علیه السلام گره ها باز بشه  اول سل ...

مرسی خوش قلب و مهربونم💜💖💛💚💙الهی که شما حاجت روا بشی به امید خدا💋💞خیر ببینی الهی🌼🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خوش قلب و مهربونم💜💖💛💚💙الهی که شما حاجت روا بشی به امید خدا💋💞خیر ببینی الهی🌼🌸

عززززززیزم ممنون از لطف شما 😘 😘 برات آرزوی بهترین ها رو دارم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم تا عید غدیر بوده ولی اگر نتونستید در اولین وقت صلوات هارو بفرستید💜💚💙💛💖

چشم گلم

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
دعا کن خدا ب من نی نی بده😣

الهی که مامان گوگولی ترین و زیبا ترین بچه ی دنیا بشی😄😁سالم باشه و باعث افتخارت ایشالله😍😚به لطف امام زمان و خدا🙏💙💚💛💖💜🌷💋

الهی که مامان گوگولی ترین و زیبا ترین بچه ی دنیا بشی😄😁سالم باشه و باعث افتخارت ایشالله😍😚به لطف ا ...

انشالللللللللله

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘
سلام عزیزم منم 200تا میفرستم ان شاالله همه حاجت روا بشید تو دعاهاتون از منم یاد کنید 

مرسی گلم💜💖💛💚💙خیر ببینی الهی🙏😙ایشالله که بزودی زود حاجت روا بشی😍🌹🌼💞

مرسی قشنگم💜💚💛💖💙الهی که مشکلاتت برطرف بشن و خوشی وآرامش همه زندگیت بشن که شادی کردن کار هر روزت ...

ممنونم عزیزدلم❤️❤️❤️❤️ مرسی از دعای خوبت. ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی. 

الهی آمین 🙏🌺❤️💋💋

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

سلام ممنونم که صدام کردی😚😍 

من به نیت عدد امام زمان که ۵۷ هست ۵۷۰ تا میخونم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...