2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست

۵۰۰ من عزیزم اجرت با مولا علی عزیزم ممنون صدام زدی 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی صدام کردی عزیزم منم 2000 تا برمیدارم ولی مهلتش تا کیه؟ تا هروخت بتونم ها 

سلام فاطمه جون💚💛💙💖💜ممنون ازت😙مهلتش تا عید غدیر بوده💋ولی اشکال نداره ثواب که زمان نمیخواد شما تا هروقت تونستی بفرست😉راستی یادمه که گفتی کنکور داری ایشالا رتبه ی خیلی خوبی کسب کنی😚💋😍برای منم دعا کن عزیزم🙏💞

سلام گلم🥰🥰🥰🥰مرسی صدام زدی😍 تاکی مهلت داریم؟سهم من 1000تاصلوات .همه آبجیای گلم حاجت روا إن شاء ا ...

سلام عزیزم💖💙💛💚💜مرسی از لطفت💋تا عید غدیر وقتش هست ولی اگه بیشتر طول بکشه ایرادی نداره😙شما هم الهی حاجت روا بشید😍😚💞🙏

سلام🌻 متشکرم بابت دعوت... منم ۵۰۰ تا میفرستم... همه تون رو دعا میکنم و محتاج دعاتون هستم بشدت

سلام قشنگم💜💚💛💙💖ممنون از مهربونی شما💋ایشالا که بزودی زود حاجت روا بشی و خبرشو بهمون بدی و حسابی خوشحالمون کنی😉😙😍

مرسی گلم منم شریک کردی. ۱۰۰تا به نیت حاجت روایی دوستان و خودم. دعادرحق هم تاثیرگزاره

مرسی قشنگم💜💚💛💙💖ایشالا که شما هم حاجت روا بشی به حق امام زمان💋🙏

قربونت عزیزم یک مدت حالم خوب نیس نتونستم اصلا بزارم بیشتر توختم های بچه ها شزکت میکنم خیلی دعام کنید ...

رو چشمم💖💙💛💚💜ایشالا همیشه سرشار از آرامش و خوشبختی باشی😙😍🙏