2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست
@شکلاتییییییییییییییی   @دنیای_وارونه   @مینوجون   @عاشقتمs   @_ترمهخانو ...

ممنون عزیزم صدام کردی😘🌹🌹 

من 2000 میفرستم هزار برای داداشم هزار تا هم برای سلامتی بچه‌هام و شوهرم بچه‌ها لطفا برای منم دعا کنید مشکل داداشم حل بشه یه درآمدی داشته باشیم یه کم اعصابم آروم بشه ان شاءالله که همگی حاجت روا بشید🌹🌹

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم صدام کردی😘🌹🌹  من 2000 میفرستم هزار برای داداشم هزار تا هم برای سلامتی بچه‌هام و ...

مرسی عزیزم💖💚💜💛💙الهی حاجت روا بشی😍😚و همیشه سرشار از آرامش و خوشبختی باشید همراه با عزیزانتون🌷🙏

مرسی عزیزم💖💚💜💛💙الهی حاجت روا بشی😍😚و همیشه سرشار از آرامش و خوشبختی باشید همراه با عزیزانتون🌷 ...

😘😘🌹🌹 و همچنین شما عزیزم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

من 3000تا میفرستم عزیزم مرسی که منو منشن کردی ان شالله سعادتمند بشی گلم.

ممنون گلم💙💛💜💚💖ایشالا عاقبت به خیر بشی عزیزم😍به زودی زود هم حاجت روابشی قشنگم😍😙💋

@ته_دیگ_با_قورمه_سبزی   @دخترآریایی2   @dibagoli   @گلزهرا   @تکناز۹ &n ...

سلام عزیزم مرسی ک صدام زدی من چندروز پیش ۱۰۰۰ تا برداشتم هنوز نفرستادم .

۱۰۰ تا برمیدارم.همگی قبول باشه😊

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂