2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 36 پست
اینوبگم ازالان اماده باش بعدازینکه همه چی نرمال شد ممکنه خیلیها که بنظر دوست میان نظر خوبی بهت ندن و ...

پزشک عمومی هستن اما کلینیک زیبایی دارن تجربه کاریشون بالاست، اخه من فوق متخصص زیبایی دوتا رفتم حاضر به تزریق نشدن گفتن تزریق ها رو تایید نمی کنن انجام هم نمیدن 

پزشک عمومی هستن اما کلینیک زیبایی دارن تجربه کاریشون بالاست، اخه من فوق متخصص زیبایی دوتا رفتم حاضر ...

منم پزشک عمومی رفتم  کدوم شهر دکتررفتی؟ اسم پزشک چیه؟

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم تک تک دور و بریای منم وقتی ژل زدن دقیقا تا دوهفته اردک طور بودن😂دختر عموم رفته بود لبش ...

منم قرار بود گونه رو هم بزنم اما دکتر گفتن نه یکی یکی جلو میریم الان اینقدر ترسیدم که کلا پشیمون شدم البته گونه رو دکتر میگن چربی بهتر هست 

میدونم عزیزم تک تک دور و بریای منم وقتی ژل زدن دقیقا تا دوهفته اردک طور بودن😂دختر عموم رفته بود لبش ...

من اینقدر رفتم بی اطلاع با صورت خونی و قرمز و اش و لاش برگشتم اینبار فقط مامان گفت اینبار رفتی چه بلایی سر خودت آوردی