یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم دوسال پیش من یک سی سی ژل زدم منم همین حس شماروداشتم بایدبدونی که تا سه روز لبت ورم ودرد داره بعدازسه روز اون ورم وحشتناک کم میشه تا ده روز تقریبا به فرم اولیه نزدیک میشه وکم کم حالت خودشو نشون میده طوریکه من باخودم گفتم هرگزواسه ترمیم نمیرم ولی اونقد راضی بودم که نیم سی سی هم ترمیم زدم مراحل ترمیمش هم درد داره ورم داره چندروزوتحمل کن به این فکرکن که بعدازاین زمان رز بزنی لب زیبایی داری حتی فقط یه برق لب لبتو زیبا میکنه لب من الان ازدوسال پیش هنوز حالتشو حفظ کردم وهنوزم زیباست شاید سال دیگه دوباره تکرارش کردم فقط در طی این چندروز غذای داغ وسیگارو ... استفاده نکن چون فرم ژل بدمیشه
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اخه شدم مثل اردک الان داداشم اومده جرات ندارم از اتاق خارج شم منو سوژه خنده کنه
اوو اینکه چیزی نیس لب من عین موکت ازداخل لب لوله شده بود بسمت بیرون و گوشه لبم هم تا بناگوش اومده بود دقیقا عین لب میمون شده بود اما بعدش خیلی قشنگ ونازشد نگران نباش
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اخه شدم مثل اردک الان داداشم اومده جرات ندارم از اتاق خارج شم منو سوژه خنده کنه
میدونم عزیزم تک تک دور و بریای منم وقتی ژل زدن دقیقا تا دوهفته اردک طور بودن😂دختر عموم رفته بود لبشو گونشو زده بود رفته بود خونه زن عموم تا دیده بودش غش کرده بود فک کرده بود شوهرش زدتش😂😂😂
اینوبگم ازالان اماده باش بعدازینکه همه چی نرمال شد ممکنه خیلیها که بنظر دوست میان نظر خوبی بهت ندن و همش بگن لبت خودت بهتربود اصلا اعتنا نکن چون اکثرا یا بودجه وشهامتشو ندارن یا دارن حسودی میکنن واینکه تودلتوخالی میکنن ژل فاسدمیشه و.... باید بدونیکه ژل لبو فقط پزشک باید تزریق کنه که مطمعن باشه و اگرپیش پزشک رفتی هرگز لبت بدنمیشه وبه مرور خودش جذب میشه ونیازبه تخلیه ودردسرنداره خیلی حس قشنگیه که لب ژل زده رو رژلب میزنی پیش کدوم دکتررفتی کدوم شهر چقد هزینه کردی
جدی منم همین جورم پس رفع میشه وای مرسی نصف نگرانیه من رفع شد🌹
اره عزیزم واقعا زیبا میشه