2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از قرصه میخوای پریود شی .ولی دیگه نخور خطرناکه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخه نمیدونم امکان بارداری بود یان کسیم نیست ازش بپرسم استرس دارم میمیرم

نه بابا نیستی خیالت تخت ،من اولای مرداد بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم قرصم نخوردم باردارم نشدم😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه بابا نیستی خیالت تخت ،من اولای مرداد بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم قرصم نخوردم باردارم نشدم😂

یه سوال توروخدا مسخره نکنیا لطفا من مادرم فوت شده کسیم ندارم ازش بمرسم اسپرم مرد  با حموم رفتن از بین میره 

یه سوال توروخدا مسخره نکنیا لطفا من مادرم فوت شده کسیم ندارم ازش بمرسم اسپرم مرد  با حموم رفتن ...

اگه داخل واژنت ریخته باشه نه نمیره  دیگه ولی اگه بیرون باشه بشوری میره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز