2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

195 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی تعبیرخواب بلده. من دیشب خواب دیدم کنارساحل  دریا هستم و چهارتا ماهی بزرگ صید کردم دوتا قزل بود یه سرخو یکیشم الان یادم نیس چی بود بعد تو خواب گفتم چه ماهی خوبی صید کردم ببرم واسه خونه بابام. میدونین تعبیرش چیه؟ 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهي خوبه رزقه

مرسی عزیزم. ولی سوال برام پیش میاد چرا بردمش خونه بابام اصن به ذهنم نرسید بیارمش خونه خودم این چیه تعبیرش

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

من از تو گوگل نگاه کردم:

اگر ببینی خودت مشغول صید یا خوردن این نوع ماهی(قزل آلا) هستی دلالت بر این دارد که از کسی یا کسانی کینه به دل میگیری و این اختلاف تا مدت ها ادامه دارد

بطور کلی بیشتر معبران دیدن ماهی قزل در خواب را خوب و یا خیر تعبیر نکرده اند و به دنبال آن از دردسر ها گرفتاری ها بحث های خانوادگی و کشمکش ها صحبت شده است 

ماهی سرخ فر و شکوه است.اگر قابل شمارش باشد زن و اگر غیر قابل شمارش باشد مال و منفعت است.

در کل اگه حست تو خواب خوب بوده خیره

👸