2777
2789

دوتا مورد رو بخونید و بگید

پسری ک ۲۶ سالشه و معلم تاریخ دبیرستان هست...خونه داره و ماشین..فوق لیسانس داره و میخواد برای دکترا بخونه.. اضافه کنم ک من نمیخامش و هیچ علاقه ای ندارم بهش و فقط ی خاستگاره ک مورد تایید خانوادمه

...

پسری ک ۲۰ سالشه و دانشجوعه و کار میکنه شغلش هم حسابداری تو شرکت تابلو فرش هست با حقوق ۲ میلیون..عاشقشم و ۴ سال باهم بودیم..بابام اصلا رااضی نمیشه و خانوادشو قبول نداره و میگ ب ما نمیخورن..

دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟پنج ماهه دارم التماس میکنم ب خانوادم اما هیچکسی راضی نمیشه..حتی دیگ حق ندارم ب بابام بگم دوسش دارم و میگ باید فراموش کنی😔

اضافه کنم ک ۱۷ سالمه

من جای خواهر کوچیکترتون بگید چ کاری درسته

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

انچه که شما تو اینه میبینی پدرت تو خشت خام میبینه. بهش اعتماد کن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بین قلب و ذهنت جنگ و جدالی در گرفت ، فراموش نکن ؛ همیشه حق با قلب توست . چرا که ذهن توسط جامعه بنا می شود. ذهن ، حاصل تعلیم و تربیت جامعه است. جامعه ، ساختار ذهن را به میل خودش شکل می دهد . ذهن ، هدیه ی زندگی نیست . اما قلب ، بکر است. هدیه ی آفرینش است . از ازل پاک بوده و تا ابد ، پاک و پاکیزه خواهد ماند... (اوشو)

اومدم این‌ متن و بذارم و برم 😊

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
عزیزم فردا زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی .رایگانه.مشاوره قبل از ازدواج

فروا جمعه س .شنبه بزنگ

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بنام خدا اونی ک دوس نداریو رد کن با اونیم ک دوس داری رابطه تو نگه دار ولی اصلا ازدواج نکن.... سه چار سال صبر کن هم بزرگ بشین و عاقل تر و هم شرایطش خوب شه....

عزیزم من عشقوانتخاب کرده بودم الان دارم طلاق میگیرم.... نمیگم توام اینطو میشیا ولی چشاتو باز کن

گر نگهدار من انست که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مورد اولی بهتره ،ولی خوب وقتی علاقه ای بهش نداری ،نباید زورت کنن

عمه من شراطی مثله شما داشت ،بابابزرگم و برادراش محبورش کردن خواستگاری که مورد تاییدشونه رو انتخاب کنه ،طفلک ازدواج کرد به ۶ ماه نرسید چون دوسش نداشت خودکشی کرد ،بعدشم طلاق گرفت....هنوزم که هنوزه والان دو بچه هم داره ،میگه اصلا پشیمون نیس از طلاقش ،چون دوسش نداشته