2777
2789
عنوان

ازمایش بتادادم خیلی نگرانم بیاین

282 بازدید | 22 پست

سلام دوستان هشتمین روزتاخیرم از دادم بتا۱۲۷بود الان دوروزه گذشته هیچ علایمی ندارم خیلی نگرانم شوهرم موافق ازمایش دوباره نیس میگه الکی به خودت استرس میدی کسی اینجوری بوده بنظرتون مشکلی نیس

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترت نشون بده اگه لازم باشه دوباره برات مینویسه

دکترنرفتم هنوز ممکنه بتابالانرفته باشه

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

من که یه روز مونده به موعدم بتام خیلی پایینه..ولی رفتم سرچ کردم دیدم خیلی ها مثل منن...و خدا رو شکر بچههاشون هم سالم و سلامت...منم کاملا امیدوارم...اگه اونا تونستن..منم میتونم

استرس هم نداشته باش..تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

گلم الکی ب خودت استرس نده منمی بار آز دادم لزومی نداره تکرار کنی بسپار ب خدا

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
دکترنرفتم هنوز ممکنه بتابالانرفته باشه

خوبه که😓😓نگران نباش

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
چندروز قبل موعد آزمایش دادی؟ علائمم داشتی؟

دو روز مونده به موعد ازمایش دادم ....شد ۴۱

علایم هم تا بخوای دارم..مخصوصا درد پریودی..که دیروز خیلی شدید بود..باز امروز بهتره..اما صفر نشده

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
دو روز مونده به موعد ازمایش دادم ....شد ۴۱ علایم هم تا بخوای دارم..مخصوصا درد پریودی..که دیروز خیلی ...

من میخام ۳ ماه دیگ اقدام کنم

فرداام موعدمه ولی هیچ علائم پری ندارم

از عصرم حالت تهوع دارم نمیدونم چمه😕