2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

372 بازدید | 31 پست

سلام خیلی دیگه سخته برام نمیشه تحمل کرد ما هروقت میایم شهرستان شوهرم منو میزاره خونه مامانش یا هرکدوم از فامیلاش خودش چندین ساعت میره پیش دوستاش خیلی بده بخدا دیگه خسته شدم همش فک میکنم زودبوده براش ازدواج 

مثلا دیشب چن ساعت پیش دوستاش بوده دوباره اومد باز تا5 صب پیششون بود باز الانم 4،5ساعته رفته من اصن نمیبینمش، خونه خودمونم اخرهفته هاشو با دوستاشه بنظرتون من زیادی حساسم سا اگه شماهام جای من بودید ناراحت میشدید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من وقت آزادش رو با من و بچه ها میگذرونه! 

من از شوهر رفیق باز متنفرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من نامزدم اینجوری بود هیچوقت هم درست نشد و مطمئن بودم درست نمیشه اخرش هم رفیقش با کلک انداختش زندان منم از فرصت استفاده کردم طلاق گرفتم واقعا برام سخت بود کاراش 

ولی سعی کن با زبون خوش بهش بگی و بفهمونی که ناراحت میشی

من نامزدم اینجوری بود هیچوقت هم درست نشد و مطمئن بودم درست نمیشه اخرش هم رفیقش با کلک انداختش زندان ...

اصن نمیشه باهاش حرف زد یجور قانعت میکنه که حرفی برا گفتن نمیمونه یعنی از ترس دعوا چیزی نمیگم 😭

یاد اون تبلیغه افتادم

خودمم😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ای اونموقم سرش تو گوشیه

خب ببین من سرم اینی که میگم رو گوش کن و غیرش عمل نکن...

اگه واقعا حس میکنی تنهایی بعضی اوقات و اذیت میشی...

رک و راست بهش بگو،میتونی هزار تا تکنیک بزنی تا عاشقت شه و کلا رفیقاشو بزاره کنار یا کمتر کنه خواستی بهم بگو بهت چندتا بگم...اگه گوش نداد البته

چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...