2777
2789
عنوان

غم وغصه خواهرومادرم داره پیرم میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 27 پست

خواهرت که به قول خودت بدبخت شده 

چرا اصرار دارین دخترشم بدبخت کنه 

بی مادری سخت تره اونم برا دختر اونم ۵ ساله 

خدا به دادش برسه دلم سوخت برا بچه بيگناه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

من به شما كار ندارم ولي من انقدر غضه همه رو خوردن خواهر مادر خودمو تبديل به يه ادم استرسي كرده يه بيرون ميرم همش ميگم واي خونه نكنه حيزي شه به كسي  زنگ ميزنم جواب نميده سكتهههههههههه ميكنم فك ميكنم بلايي سرش اومده بخدااااااا كه موها سرم سفيده اصلا ادم بايد بيخيال همه باشه من كه خيلي مريض شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود 

برای این وضع اسف بارتون بسیار متاسفم و امیدوارم هرچه سریعتر این شرایط بهبود پیدا کنه. 

اینکه خواهرتون در مورد ازدواج کردن و بچه دار شدند اشتباه کردند‌ به کنار! قضاوتب نمی کنیم.

اما اگر میتونید شاغل بشین خودتون رو پاسوز خانه نکنید. 

البته میدونم به حرف آسون هست اما این غصه خوردن شما هیچ گره ای رو وا نمی کنه بلکه به‌ سختی های زندگیتون اضافه میشه.

بی بهونه خودتون رو شاد کنید

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
یک خانم بود بچه اش سه ماه بود شوهرش مرد .میگه با خیاطی شروع کردم و خروج ش درآوردم. الان همون دختره س ...

کاش شوهرش میمرد اینم راحت بود شوهره دست ازسرش برنمیداره بچه رونمیخوادفقط داره باابروی مابازی میکنه

خرج بچه رو پدرش نمیده؟خواهرتون باید به فکر یه شغلی باشه. ببخشید مامانت ن حتما یه منبع درآمدی داشته ...

بله مادرم کارمیکرد ولی دیگه نمیتونه سکته کرده ناراحتی قلبی داره