2777
2789

اونایی که کیک پز حرفه ای هستن از کاراشون میشه عکس بذارن و بگن چجوری یاد گرفتن و چند وقت طول کشید یاد بگیرن

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم کیک پز حرفه ای ببینم. 

کیک های خودم خیلی خوش طعم میشه اما تزیینم خوب نیست

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

گلم، برنامه سرآشپز پاپیون و بریز تو گوشیت.. عالیه.. هرچی بخوای دستور پختش هست، تازه کلی انگیزه آشپزیتو میبره بالا😊

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
من اومدم کیک پز حرفه ای ببینم.  کیک های خودم خیلی خوش طعم میشه اما تزیینم خوب نیست

برو تو برنامه سرآشپز پاپیون.. همه چی هس، تزیینات خوشگلی هم داره

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔

سايو و ماريا قناد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
گلم، برنامه سرآشپز پاپیون و بریز تو گوشیت.. عالیه.. هرچی بخوای دستور پختش هست، تازه کلی انگیزه آشپزی ...

آموزش تزئین و فیلم آموزشی هم داره؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی