2789
عنوان

اسم فرزند دوم

168 بازدید | 11 پست

اسم دخترم محیا هست' حالا دختر دومم تو راهه بنظرتون اسم هلیا بهتره یا رها

تعداد رای : 24
نظرسنجی
رها
11
45%
هلیا
13
54%
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

معنی رها رو دوست ندارم 

هلیا بهتره

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://ninisite.co/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنون دوستان از اسمهای پیشنهادی

لطفا فقط بین همین دوتا اسم باشه

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
مهلا

بنظر من اسم نباید خیلی شبیه باشه اینجوری بعدها خواستم صدای یکیشون بزنم درست متوجه نمیشن با کدومم😄

مهیاس قشنگه  نظرت ؟؟

مهیاس هم قشنگه