بچه ها بنظرتون خیاطی هنوز بازار داره؟ من دانشگاه طراحی دوخت خوندم مجرد بودم خیاطی میکردم کارم خوب بود ولی ازدواج کردم گذاشتم کنار اومدیم شهر دیگه برا زندگی.بعد چندسال حالا دوباره میخوام شروع کنم هیچ دوست و آشنایی هم ندارم که سفارش بگیرم نمیدونم هنوز کسی لباس میدوزه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دیوار اگهی بزن مشتری قبول میکنی چن تا عکس طرحم بزار تا ببینن.خیلی خوبه
آموزش خیاطی خانم عمرانی معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه. کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی. پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان. ارسال رایگان به کل کشور. . جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱
بنظتون تو خونه غریبه میاد مشتری؟فعلا تو خونه باید شروع کنم
تو شهرما اکثرا تو خونه خیاطی میکنن.من بندرم.اره چرا نیاد.ببینه داری کار انجام میدی و مشتری داری سفارش میدن.اگه ببینن تازه میخوای شروع کنی ممکنه منصرف بشن اما وقتی ببینن درحال کاری مشتریت میشن باید مثه حرفه ایا رفتارکنی.
آموزش خیاطی خانم عمرانی معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه. کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی. پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان. ارسال رایگان به کل کشور. . جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱