2777
2789
عنوان

نظرسنجی، خیاطی. مزون .کار. پول...

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 19 پست

اره عزیزم‌کارت خوب باشه مشتری خودش میاد من اوایل که تو خونه کار میکردم حتی تابلو هم نداشتم تو اپارتمان فکرشو بکن ولی برا چن نفر دوختم هر کدوم چهار نفر دیگه رو با خودش اورد خیلیم درامدش عالیه فقط کافیه کارت تمیز باشه

اره عزیزم‌کارت خوب باشه مشتری خودش میاد من اوایل که تو خونه کار میکردم حتی تابلو هم نداشتم تو اپارتم ...

چه خوب موفق باشی.من اول باید چند سری برای خودم بدوزم بپوشم بقیه ببینن برا نمونه کارم تمیزه فقط کند دستم

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت😍

خواهش میکنم عزبزم😘

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱
چه خوب موفق باشی.من اول باید چند سری برای خودم بدوزم بپوشم بقیه ببینن برا نمونه کارم تمیزه فقط کند د ...

راه میافتی دیگه اوایل همه کندن اره اگه بتونی خودت طرح بزنی کار بازاری کپی نکنی عالیه چیزای خاص که تو چشم باشه بدوز