2777
2789

رنج سنی که نظر دادن چندسال بوده🤣🤣🤣😃😄

خدایی واقعا چه خبره...الان داشتم میخوندم موندم ....این حجم از فحش و ناسزا....من خودم اسفند ماهیم و طبق نوشته های دوستان حتمااا عجوزم....من توی تمام ماه ها رفیق خوب و بد داشتم.....دوتا آدم از شکم یه مادر در میان ...پدر و مادرشون یکیه شبیه هم نیستن ..اون وقت تمام متولدین یه ماه شباهت های اساسی باهم دارن؟ قرن چندیم خدایی....یه تاپیک کتابخونی ....حرف حساب ..مفید هیچوقت پربازدید نمیشه...نمیگم محض خنده بده ولی یه عده واقعا کاراشون برام عجیبه!...نمیدونم...شاید به قول بعضیا هنوز تازه واردم و له نی نی سایت عادت نکردم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینکه ماه تولده بیا ببین سر خوردن حلیم بانمک یاشکر چقدر به هم فحش میدن که اثبات کنن ما درست میخوریم🤐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من فروردینیم بهم برخورد😞😞😞😞😞

بی تعارف میگم....من یه دوست فروردینی دارم که واقعاااا بامرامه...هم پشتکار داره...هم مهربونه ...خانواده دوست...واقعا حال خوب کنه به تمام معناست ....ول کن حرف بقیه رو..😍😍😘😘

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
بی تعارف میگم....من یه دوست فروردینی دارم که واقعاااا بامرامه...هم پشتکار داره...هم مهربونه ...خانوا ...

بهترین دوست منم یه خانم دکتر فروردینه مهربون و پر تلاشه  

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   
بخون و رد شو یا مثل من اصلا سراغ پر بازدیدا نرو 😁

من فقط هرچی جلو میرفت بیشتر تعجب میکردم....فلان ماه عقده ای..اون ندار...اون حسودوعوضی...اخه اصلا مگه دعوا و پدر کشتگی داریم با هم!

حالا اینکه ماه تولده بیا ببین سر خوردن حلیم بانمک یاشکر چقدر به هم فحش میدن که اثبات کنن ما درست میخ ...

😐😐😑😑😑واقعا؟