2777
2789
عنوان

داستان مشکلات من و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 32 پست
فقط سر خودما به خیلی تمیز کردن و ی سری کارای هنری بند میکنم که بیشتر از این افسرده نشم شباتو رختخواب ...

کارهای هنری برات خوبه چون باعث میشه فکرت درگیر بشه زیاد به رابطه باهمسرت فکر نکنی ولی باید ببینی مشکل همسرت چیه تو کارش مشکل داره یا نه کلا تربیتش جوریه که کم محبت میکنه مثلا رفتار پدرشوهرتو با مادرشوهرت نگاه کن ببین چجوریه همسرت تو اون خونه بزرگ شده .اگر فقط محبت کلامی نداره ولی تو عمل بهت محبت میکنه توام از محبتت کم نکن خیلی سخته ولی با 1بار2بار نمیتونی رفتار کسی رو تغییر بدی زمان طولانی نیاز به مرور همسرتم یاد میگیره بهت محبت کلامی ام بکنه تو رابطه زناشویی ام ببین از چیزایی خوشش میاد و باعث تحریکش میشه اون کارارو انجام بده مثلا یه ارایش خاص یا یه عطر خاص 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارهای هنری برات خوبه چون باعث میشه فکرت درگیر بشه زیاد به رابطه باهمسرت فکر نکنی ولی باید ببینی مشک ...

اون هیچ محبتی نداره فقط الکی حرف زدن رو بلده آرزوی همه چیز مونده به دلم میریم پارک من میرم تنها قدم میزنم و اون بامامانش میشینه به صحبت کردن مثلا تو رابطمونم من خیلی تلاشا کردم ولی وقتی اون حتی مسواکم نمیزنه و دندونای خرابم داره و دهنش بو میده بد ترین نقطه آغاز رابطمونه که شروعشم ازهمونجاس واون هیچ کاری نمیکنه جرا همش من؟شبایی بود که میرفتم حموم لباس براش میپوشیدم و حتی اگه خواب بود بهش ور میرفتم تا بیدار بشه ولی اون پا میشدو ی خورده لب و تا آماده میشد خودش ارزا میشدو دوباره میخوابید بیخیال منکه من چی شدم😥😭😢😭😭😭😭😭😭😭

ای وای واقعا سخته من فکر کردم مشکلت محبت نداشتنشه 

وقتی شوهرت ۸۰وخورده ای وزن داره و هرروز پرخورتر از دیروز و موقع رابطه همه ی وزن خودشا روت بندازه و تو اگه گفتی اجازه بده نفس بکشم بهش بر بخوره 

ای وای واقعا سخته من فکر کردم مشکلت محبت نداشتنشه 

چند روز پیش۱۸۰۰۰۰۰۰۰تو کارتش بود من حالم از دستش بد بود برا آرامشم نرفتم ول خرجی کنم در عوض تایدو خمیر دندون و شیرو...خریدم برا تو خونه البته داشتیم گفتم اینم باشه اگه دیر حقوقشادادن کم نیاریم حالا از اون روز تاحالا چند بار بهم گفته من اینقد پول داشتم چرا خرجش کردی آخه چرا من اینقدر بد بختممممممممم اگه برا خودم چیزی خریده بودم چی 

اون هیچ محبتی نداره فقط الکی حرف زدن رو بلده آرزوی همه چیز مونده به دلم میریم پارک من میرم تنها قدم ...

واقعا ناراحت کننده اس همسرت اصلا از زندگی زناشویی چیزی بلد نیست یا خیلی محدود 

بلاخره اگر بخوای باهاش ادامه بدی برای ارامش خودتم که شده باید برای تغییرش تلاش کنی اگرم نمیتونی اخرین راهش جدایی اونم که خیلی سخته و اراده و دلیل محکم میخواد البته فک میکنم همین سرد بودنش تو رابطه دلیل خوبی باشه چون خودش شروع بقیه اختلاف هاس 

واقعا ناراحت کننده اس همسرت اصلا از زندگی زناشویی چیزی بلد نیست یا خیلی محدود  بلاخره اگر بخوا ...

من ی بچه دارم و خونوادم اصلا موافق طلاقم نیستن و من دارم ذره ذره آب میشم و به روشون نمیارم چون اوناخیلی مشکل تو زندگیشون دارن نمیخوام منم بهشون اضافه بشم

من ی بچه دارم و خونوادم اصلا موافق طلاقم نیستن و من دارم ذره ذره آب میشم و به روشون نمیارم چون اوناخ ...

پس تنهاراهش جنگیدنه شده از خیلی چیزا بزن ولی مشاورتو برو کتاب بخر بخون نمیشه که همیشه تو ناراحتی باشی بخاطر خودتم شده تلاش کن به این فک نکن داری برای اون میکنی به این فک کن داری برای زندگی خودت تلاش میکنی تا خودت خوشحال باشی 

اینجوری بدتره که حداقل ناراحتیتو بروز بده بزار بفهمه مشکل داری 

من بهش گفتم اگه مشکلم داریم بای بین خودمون حلش کنیم نهذاریم کسی بفهمه اونوقت آقا به مامانم پیش داییم که زنش فقط میخواد از من آتو بگیره به خاطر اینکه داداشش رو نخواستم میگه من اینو ببرم خونه درستش میکنم داییمم گفت مگه بی صاحبه که دست روش بلند کنی بی خبر از اینکه من چه کتکایی از این آقا خوردم و آخ نگفتم آقاهم بدش امده و حالا با داییم قهره 

پس تنهاراهش جنگیدنه شده از خیلی چیزا بزن ولی مشاورتو برو کتاب بخر بخون نمیشه که همیشه تو ناراحتی باش ...

من ۶ سال جنگیدم خسته شدم حالا فقط میخوام بتونم تحملش کنم با مشاور هم موافقم ولی خوبش رو نمیشناسم

چند روز پیش۱۸۰۰۰۰۰۰۰تو کارتش بود من حالم از دستش بد بود برا آرامشم نرفتم ول خرجی کنم در عوض تایدو خم ...

خریدارو باهم برید بزار ببینه چیا میخری بعضی وقتا از جلوی مانتو فروشی رد میشی بگو چقدر مانتو قشنگیه بزار ببینه توام داری از خودت میزنی تا رفاه داشته باشید برای خودتم خرید بکن خیلی ام از خودت نزن مردا خیلی وقتا اصلا متوجه از خودگذشتی زناشون نمیشن 

خریدارو باهم برید بزار ببینه چیا میخری بعضی وقتا از جلوی مانتو فروشی رد میشی بگو چقدر مانتو قشنگیه ب ...

اون همیشه متوجه از خود گذشتگیاز من نمیشه ندیدم که بشه و گفتم خیلی بهش که من اینو چقدر دوست دارم میگه کم داری یکی دیگه هم میخوای