2777
2789
عنوان

شما جای من باشن چیکار میکنین

442 بازدید | 41 پست

من عقدم عید مامانم اینا رفتن شمال من موندم پیش شوهرم چون قرار بود بریم ماهم شمال که با دخالتای مادرشوهرم عید فقط خونه موندیم حتی پارکم نرفتیم بعد عید که مامانم اینا اومدن خالم اینا هم باهاشون اومدن مامانم گفت ی شب برنامه بریزیم همه با هم بریم پارک منم ب شوهرم گفتم ما که عید جایی نرفتیم بیا با مامانم اینا خالم اینا بریم ی شب پارک با هزار تا بهونه گفت نه من دوست ندارم با خالت اینا بیام بزار اونا برن ی شب با مامانت اینا میریم میگم مامانمم بیاد گفتم باشه

(دوستان تایپ کردم زود میزارم همرو با هم نزاشتم که زیاد باشه حوصلتون نگیره بخونین)

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

تکلیفتو از همین الان باهاش روشن کن تا نشی مثل من. ۴ ساله ازدواج کردم هیچ مسافرتی با خانوادم نرفتم همیشه میگه مرخصی ندارم نمیزاره خودمم تنها باهاشون برم میگم خودمون بریم میگه مسافرت تنهایی خوش نمیگذره خانواده خودشم تو این مدت یه بار رفتن شمال ماهم باهاشون رفتیم ولی بیشتر برام اعصاب خوردی داشت تا خوشی

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️