2777
2789
عنوان

ايا شوهراتون ازتون حساب ميبرن؟😁

888 بازدید | 31 پست

بچه ها برام سوال شده 

شوهراتون ازتون حساب ميبرن؟؟؟يعني مثلا بترسن ازتون يا كلا حساب ببرن ديگه 

مثلا شوهر من كلا هيچيييي

البته تاحالا دعوا نكرديم تموم حرفامون و خواسته هامونم با احترام و صلح بوده 

اما مثلا ميدونم اگر روزي دعوا بشه كلا به يه ورشم نيستم اگه جيغ جيغ كنم😂خودش از من سليطه تره😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه جیغ جیغ کنم ک اصلا گوش نمیده فقط منطقی صحبت کنم نتیجه میگیرم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

نمیدونم اسمش حساب بردنه یا چیز دیگه اینکه حرف من خیلی براش اهمیت داره هر تصمیمی بگیره باید تایید من باشه وگرنه انجامش نمیده چون میگه من مدیریتم در هر زمینه ایی بهتره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اخه زمونه خيلي عوض شده من تو مادراي خودمون هنوزم ميبينم خانومه كاملا مدير و يه جورايي كلا رييس خونست 

الان ولي ظاهرا كلا يا اقايون مديريت همه چيو به عهده دارن يا خانوم و اقا باهم ديگه.

ولي برام جالب بود ببينم خب همونجور كه ما حساب ميبريم ازشون اونام از ما حساب ميبرن ايا!

قرار نیست تو زندگی مشترک کسی از کسی حساب ببره . روابط ما بر مبنای احترام متقابل هست و اینکه به سلایق همدیگه اهمیت بدیم و از خودگذشتگ ی هم داشته باشیم . در واقع باید بیشتر از ناراحتی هم ناراحت بشیم تا اینکه بخوایم جیغ جیغ کنیم و دعوا راه بندازیم .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی