سلام دوستان من امروز روز ۲۳ پری و فردا هم موعدمه صبح که از خواب بیدار شدم یهویی احساس کردم پری اومده رفتم دسشویی دیدم که نه پری نیستش ولی لباس زیرم خیس خیس بدون هیچ رنگی انگاری که اب ریخته باشی این چیه ؟
کسی تا حالا اینجوری شده
خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
[QUOTE=101111273]ایشالا شما دوره ات چند روزه اس بی بی نزدی؟[/QUOT
۲۷ روزه هستش. نه نزدم گفتم وایسم عقب بیفته اگه نشدم شنبه میزنم آخه من پریودم دقیقه سر وقتش میشم همیشه. برام دعا کن خیلی کلافه ام .
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
شما علایم خاصی ندارید من حدود ۲ هفته اس از سردردو سر گیجه و کمردرد و تیرکشیدن زیر دل دارم دیونه میشم
ببین من دو سری پیش همه ی علامتارو داشتم اما پریود شدم اصلا به نظرم به علامت نیست دوست خودمم هیچ علامتی نداشت حامله بود . اما اینسری من سینه هام درد میکنه و سنگین شده همین. ولی زیر دلم و اینا هیچ ...!
تو هم برا من دعا کن ایشالا که این ماه مامان میشی چند ماه تو اقدامی؟
حتما دعا میکنم چون میدونم سخته واقعا.۶ ماهه. فردا بی بی بزنیم به نظرت نشون میده؟؟؟ بزنم به نظرت یا وایسم؟؟؟