2777
2789
عنوان

میشه بدون زخم زبون کمکم کنید؟

256 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میدونم خیلی عجله دارم و هنوز زوده ولی من این ماه سوم پریود شدم نهم رفتم برای عکس رنگی از سه روز بعد عکس رنگی هم یک شب درمیون اقدام کردم..از چند روز پیش ساق پاهام شدید درد میکنه و کمردرد شدید دارم..دیشب یک سمت کمرم یعنی سمت راست شدید درد میکرد ..البته نه ترشحی دارم و ن درد سینه ..توی دوران تخمک گذاری داشتم ترشح و درد رو..بنظرتون ممکنه با وجود عکس رنگی ای که دادم این ماه باردار بشم؟ یا نه باردار نمیشم بخاطر عکس رنگی..مشکلی هم نداشتم توی عکس

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاتیکته دیگه

سیاتیک😳من میگم ساق پا..سیاتیک از رون میزنه اونم رگه میزنه ولی این حالت کوفتگیه 

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

منم از دیروز پشت ساق پام گرفته.یعنی میتونه دلیلش بارداری باشه؟😍

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
منم از دیروز پشت ساق پام گرفته.یعنی میتونه دلیلش بارداری باشه؟😍

نمیدونم بخدا ولی انشالله که باشه عزیزم😍🌹اما من فک نکنم آخه همین چن روز پیش عکس رنگی دادم

خب من الان نفهمیدم چرا انتظار زخم زبون داشتی؟ مگه حرف بدی زدی؟

ن ولی بعضیا میان با حرفاشون دل آدمو میشکونن..میدونم دارم عجله میکنم اما دست خودم نیست اونا هم همینو میکوبن تو سرآدم🌹

من درد سینه ی شدیییید دارم ولی هیچ کدوم از علائم دیگه رو ندارم 4روزم پری عقب انداختم احتمال داره بار ...

خوب چرا بی بی نمیزاری عزیزم..من هنوز ده روز تا پریودم مونده ولی عجله دارم😢

امیدوارم که شما به خواسته ات برسی ولی فکر نکنم گرفتگی کمر که تو رون بیوفته علائم بارداری باشه من ماهی که باردار شدم تنها علائمم این بود سینه هام بزرگ شده بود و درد میکرد 

امیدوارم که شما به خواسته ات برسی ولی فکر نکنم گرفتگی کمر که تو رون بیوفته علائم بارداری باشه من ماه ...

ممنون عزیزم.انشالله که هر چی خیره بشه 🌹🌹.اما متوجه نشدم که گرفتگی کمر توی رون بیفته یعنی چی؟ من گفتم که ساق پاهام درد میکنه و کمر درد شدید دارم🌹..

عزیزم ان شاء الله باردار باشی

ولی اینا که گفتی علایم کمر درد و سیاتیکه مواظب باش

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!