2777
2789
عنوان

خانومایی ک برا بچه دوم اقدام کردین

154 بازدید | 15 پست

من چن.  ماهیه اقدام کردم برا بچه دوم البته قبلش دکتر رفتم و سونو آزمایش دادم دکتر هم گف هیچ مشکلی برا بارداری ندارم ولی الان۶،۷ماه ک باردار نمیشم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری شدم نگران نباش عزیزم

بچه اول با اولین اقدام باردار شدم اما دومی چندماهی شد البته جدی نگرفته بودیم ولی جلوگیری هم نداشتیم 

صبر داشته باش عزیزم میشه

با حیوانات مهربون باشیم 🥰
ريلكس باش به وقتش ميسي من هم بچه اول هم دوم بعد از ٣ ماه باردار شدم جالب بود برام!!!

من اولی رو شب عروسیمون باردارشدم ولی دومی رو هنوز نشدم و دیگ خسته شدم از اقدام

منم اینطوری شدم نگران نباش عزیزم بچه اول با اولین اقدام باردار شدم اما دومی چندماهی شد البته جدی نگ ...

خدا حفظشون کنه برات..راستش ماتو خانوادمون هستن ک بچه اول اوردن و دیگ باردار نشدن من بیشتر ازون میترسم الان خاهرمم سه ساله ک اقدام ولی باردار نمیشه

خدا حفظشون کنه برات..راستش ماتو خانوادمون هستن ک بچه اول اوردن و دیگ باردار نشدن من بیشتر ازون میترس ...

اگر طبیعی بوده همه معایناتت فقط باید اقدام موثر و مکرر داشته باشی و توکلت به خدا باشه عزیزم

انشالله زود باردار بشی ❤️

با حیوانات مهربون باشیم 🥰