2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشنایی با بیماری ژنتیکی سیستیک فیبروزیس

بچه هایی که نفس کم می آورند

۱۳۹۶/۱۲/۰۷ - ۱۵:۰۳ - کد خبر: 238599

سلامت نیوز-*مهدی جوادی: بیماری «سیستیک فیبروزیس» موسوم به «سی اف »، یک بیماری ژنتیکی است که جزو بیماری های اتوزومی مغلوب که به معنای ناقل بودن ژن معیوب توسط پدر و مادر است، دسته بندی می شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، این بیماری، سیستم گوارش و سیستم تنفس فرد را با شدت های مختلف درگیر می کند. نقص ژنی در این بیماران موجب می شود که ترشحات بدن از جمله ترشحات درون راه های هوایی وروده، به جای این که رقیق و لغزنده باشد، غلیظ و چسبناک باشد. به دنبال این اشکال در ترشحات، گرد و غبار و میکروب های وارد شده به ریه ها به خوبی پاکسازی نمی شود و موجب بروز عفونت های مزمن و طولانی و گاهی خطرناک در ریه ها می شود.

سلامت نیوز: بچه هایی که نفس کم می آورند

از دکترای نادون اینم خودم پیگیری کردم ک فهمیدم

نه انشالله که سی اف نیس. سی اف قبل از یکسالگی خودشو نشوم میده. بچت اسهال استفراغ داشت از بدو تولد؟ خس خس سینه. سرفه با خلط

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
چیه من ندانم

آشنایی با بیماری ژنتیکی سیستیک فیبروزیس

۱۳۹۶/۱۲/۰۷ - ۱۵:۰۳ - کد خبر: 238599
سلامت نیوز-*مهدی جوادی: بیماری «سیستیک فیبروزیس» موسوم به «سی اف »، یک بیماری ژنتیکی است که جزو بیماری های اتوزومی مغلوب که به معنای ناقل بودن ژن معیوب توسط پدر و مادر است، دسته بندی می شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، این بیماری، سیستم گوارش و سیستم تنفس فرد را با شدت های مختلف درگیر می کند. نقص ژنی در این بیماران موجب می شود که ترشحات بدن از جمله ترشحات درون راه های هوایی وروده، به جای این که رقیق و لغزنده باشد، غلیظ و چسبناک باشد. به دنبال این اشکال در ترشحات، گرد و غبار و میکروب های وارد شده به ریه ها به خوبی پاکسازی نمی شود و موجب بروز عفونت های مزمن و طولانی و گاهی خطرناک در ریه ها می شود.

سلامت نیوز: بچه هایی که نفس کم می آورند

نه انشالله که سی اف نیس. سی اف قبل از یکسالگی خودشو نشوم میده. بچت اسهال استفراغ داشت از بدو تولد؟ خ ...

تست عرق داده دوبار

دوبارش مثبت شده

قطعی سی افه

۵ ماهگیم تو بیمارستان بستری شد 

چون ریه اش عفونت کرد

عریزززززم انشالله که خوب میشه. چیه بچت؟ 

دختره

دلم میخات خودمو بکشم

نمیتونم نفس بکشم

یه زایمان دیگه قبل این داشتم

بچه ده روز تو دستگاه بود 

معلوم نشد چرا ذات الریه کرد فوت کرد

حالا دکتر مدرسی میگه احتمال زیاد اونم سی اف داشته

دکترای اینجا فقط ادعاشون میشه

دختره دلم میخات خودمو بکشم نمیتونم نفس بکشم یه زایمان دیگه قبل این داشتم بچه ده روز تو دستگاه بو ...

بازم ببرش دکتر. انقد راحت از سی اف حرف نزن. انشالله چیزیش نیس دخترت

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍