2777
2789
عنوان

خدایا چقد آدمات میتونن عوضی باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست
مقصر پدر مادر اون پسرن که فکر میکنن این دیوونه هارو زن بدن خوب میشن

دقیقا 

احتمالا این ازدواج اجباری بوده از سمت خانواده پسر و سنتی هم بوده 

خوب اون پسر هم حق داره با کسی باشه که خودش میخواد

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
یکی از فامیلای ما هم دقیقا همینجوری شد ، طلاق داد رفت با عشق اولش مثلا چند سال با هم زندگی کردن هفته ...

حقشونه..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  احتمالا این ازدواج اجباری بوده از سمت خانواده پسر و سنتی هم بوده  خوب اون پسر هم ...

پس برای چی عقد کرده

چاقو نزاشته بودن رو گلوش که

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
پس برای چی عقد کرده چاقو نزاشته بودن رو گلوش که

نمیدونم 

پس سنتی بوده ازدواج و از سمت پدر مادرش بهش تحمیل شده ؟

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
نمیدونم  پس سنتی بوده ازدواج و از سمت پدر مادرش بهش تحمیل شده ؟

خواهراش پیداکردن براش

سنتی بوده

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
خواهراش پیداکردن براش سنتی بوده

حالا اون دختره گناه داشته ، پسره هم نباید زیر بار میرفته اما اونم حق داشته خوب 

اما نامرد بوده 

ووووااااااییییی

یاد دو تا از بچه‌های دانشکده‌مون افتادم.

یارو به دختر ۱۸ -۱۹ ساله می‌گفت عاشقتم و دوستای دختره هر چی به این گفتن بابا این پسر هیزه و با همه دخترا می‌گرده قبول نکرد که نکرد.

بعد با هم عقد کردن و بعد از عقد پسره با دختره رابطه داشت و همشم می‌گفت تو دانشکده به کسی نگو با هم عقدیم. بعدش بهش گفت ببین من با همه دخترا هستما. اگر منو می‌خوای باید با دوست‌دخترام بخوای.

دختر مردم رو بیچاره کرد. چند سال طول کشید تا حالش خوب شه. الآنم ازدواج کرده ولی اصلا حالش خوب نیست و همسرشم بددله.