2777
2789
عنوان

نظر

71 بازدید | 9 پست

سلام خانما این لباس مناسب شب عقد هست سرمه ای یه بار پوشیدم تو تالار الان دوبار ه بپوشم زشته

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خوبه چرا زشت باشه عزیزم

تو فامیل همه دیدن دیگه دوباره همونو بپوشم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میتونی یکی دیگه بخر ولی اینقدر به این چیزها توجه نکن باورکن لباست خوبه ولی باید خودت دوست داشته ...

میتونم یکی دیگه بگیرم وقت انتخاب ندارم که بچرخم واسه فرداشب جشنه

عزیزم اگه این به دلت نیست پس باید بخری البته فردا تا شب وقت خرید نداری 

نه تو مغازه دست تنهام مامانم فردا نیست  تو مغازه باید اونجا باشم

خب همینو بپوش خیلی حساسی عزیزم البته حق داری ولی میدونی وقت خریدم نداری

اره احتمالا باید همینو بپوشم فقط از فضولهای توی جشن میترسم کلا عادت دارن به فضولی

اره احتمالا باید همینو بپوشم فقط از فضولهای توی جشن میترسم کلا عادت دارن به فضولی

عزیزم برات مهم نباشه حال خوبت رو به خاطر اونا خراب نکن شاید اصلا حواسشون به لباست نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش