روز خواستگاری چجوری بودین چی پوشیدین استرس داشتین؟ پذیراییتون چجوری بود از تجرباتتون بگین ماها استفاده کنیم ما دوساله باهمیم و ایشون تک پسر ولی خانواده هامون روز خواستگاری میخوا اشنا شن من از مامانش میترسم فکر میکنم سختگره چیکار کنم برخورد اول معقول باشم حرف بزنم یا ساکت باشم😁مامان بابای من خیلی ارومن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب صبحش پاشدم با همسرم نهار رفتیم بیرون (ما دوست بودیم) بعد من رفتم آرایشگاه موهامو براشینگ کردم خونه رو که از یه هفته قبل رسما خونه تکونی کرده بودم میز پذیرایی رو چیدم(میوه، آجیل، شیرینی خشک من از این تارت کوچیکا خریده بودم، قند و....)چایی زعفرونی هم دم کردم چون فصل سرما بود شربت ندادم یه کت تک دکمه صورتی ملایم با یه شلوار طوسی روشن با بادی مشکی زیرش و کفش پاشنه بلند مشکی پوشیدم با یه آرایش ملیح صورتی و اینکه آره خیلی استرس داشتم چون یه جورایی بله برونم بود و تهش نشون دست کردیم