2777
2789

بچه ها من وقتی کرم پودر می زنم اصلا خوب روی صورتم نمی شینه .. همش انگار پنکک زدم .. حالت پودری روی صورتم میشه 

هر جا میرم میگن پوستم چربه ، ی کرم پودر میدن واسه پوستای چرب ... از قیمت ۶۰ تومنی بگگیر تا ۲۰۰ تومنی همه مارکا رو امتحان کردم ولی بازم روی صورتم حالت پودری درمیاد خیلی بدم میاد بعضی وقتا ترجیح اصلا ارایش نکنم ... شما قبل از زدن کرم پودر کار دیگه ای انجام میدیم ؟ چرا روی پوست بعضیا انقد عالی میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرایمر بگیر اول بزن..صورتت مو نداشته باشه..کلانم ب پوستت برس خیار رنده کن بزار

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خب نزن عزیزه من مگه مجبوری؟ یکی میزنه ک بهش بیاد 

بجای کرم پودر از پنکیک استفاده کردی ببینی چجوری میشه؟ 

کرم پودر اکتی پور رو هم امتحان کن اگه نکردی واسه پوستای چرب خیلی جوابه 

ضمنن شاید با زیرسازیِ خوب این موردت برطرف بشه ولی منکه بلد نیستم... 

درکل نزنی بهتره 

خب معلومه عزیزم باید قبلش پرایمر مخصوص پوستت رو استفاده کنی و با دست کردم پودرت رو پخش نکنی با براش یا پد تخم مرغی بلن کنی . کرم پودر مخصوص پوستای نرمال بگیر. چ مارکی میگیری؟؟؟ دوسه و مک رو ک تو ایران هستن من هیلی پیشنهاد میکنم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
ضد آفتابم آبرسانه .. ولی تغییری نمی کنه

قبل کرم پودر ضد افتاب نزنیااااا. باید کرم پودر دارای Spf بزنی اونجوری ک معلومه پوستت نمیتونه نفس بکشه چربی تولید میکنه کرم پودر کیکی میشه رو پوستت

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خب نزن عزیزه من مگه مجبوری؟ یکی میزنه ک بهش بیاد  بجای کرم پودر از پنکیک استفاده کردی ببینی چج ...

پنکک ک واقعا داغونه انگار آرد زدی ب پوستت   اره بعضی وقتا ترجیح میدم نزنم کلا

واقعا تاثیر داره خیار و این چیزا ؟

چرا تاثیر نداره حتی روزی ۸ لیوانم باید اب بخوریم ک خیلی ها نمیخورن...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پنکک ک واقعا داغونه انگار آرد زدی ب پوستت   اره بعضی وقتا ترجیح میدم نزنم کلا

پنکیکت خوب نیست پس 

همینطور کرم پودرت 

بعضیا با لوازم ارایش ارزون هم پوستشون اوکیه ولی بعضیام باید بگردن ببینن چی بلخره به پوستشون میخوره