2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله انگشتر بله برون از حلقه ازدواج خودت و شوهرت جداس.یه انگشتر سنگین تر بردار که جلوه داشته باشه.عوضش حلقه ازدواج و ساده تر بردار 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مباااااارکت باشه عزیزم ، برای بله برون فقط داماد حلقه میاره ، برای عقد باید هردو برا هم بخرین 

مرسی عزیزم

پس تا عقد داماد حلقه دست نمیکنه؟

حلال مشکلات پوله
بله انگشتر بله برون از حلقه ازدواج خودت و شوهرت جداس.یه انگشتر سنگین تر بردار که جلوه داشته باشه.عوض ...

مدلایی که یه نگین وسط دارن مناسبه؟

حلال مشکلات پوله
ست را برا عقد میخرن ، اگه میخوای رینگ بخری حلقه ی اصلیت را ، میتونی حلقه نامزدیت را پشت حلقه برداری ...

اون چیزایی که تو ذهنمه اصلا با هم ست نمیشن. درضمن من دستام کوچیک و لاغره جا نمیشن جفت کنار هم😅

حلال مشکلات پوله

ست رینگ برای عقد می خرن 

بله برون خانواده پسر نشون‌میارن معمولانم سنگ و اینا

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ما حلقه نمیبریم انگشتر میبریم با روسری و چادر سفید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ