2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انگشتر بله برون از حلقه ازدواج خودت و شوهرت جداس.یه انگشتر سنگین تر بردار که جلوه داشته باشه.عوضش حلقه ازدواج و ساده تر بردار 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مباااااارکت باشه عزیزم ، برای بله برون فقط داماد حلقه میاره ، برای عقد باید هردو برا هم بخرین 

مرسی عزیزم

پس تا عقد داماد حلقه دست نمیکنه؟

حلال مشکلات پوله
بله انگشتر بله برون از حلقه ازدواج خودت و شوهرت جداس.یه انگشتر سنگین تر بردار که جلوه داشته باشه.عوض ...

مدلایی که یه نگین وسط دارن مناسبه؟

حلال مشکلات پوله
ست را برا عقد میخرن ، اگه میخوای رینگ بخری حلقه ی اصلیت را ، میتونی حلقه نامزدیت را پشت حلقه برداری ...

اون چیزایی که تو ذهنمه اصلا با هم ست نمیشن. درضمن من دستام کوچیک و لاغره جا نمیشن جفت کنار هم😅

حلال مشکلات پوله

ست رینگ برای عقد می خرن 

بله برون خانواده پسر نشون‌میارن معمولانم سنگ و اینا

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ما حلقه نمیبریم انگشتر میبریم با روسری و چادر سفید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ