2777
2789
عنوان

ده روز قبل امپول اچ سی جی زدم

922 بازدید | 18 پست

خانوما من تنبلی تخمدان دارم فولیکولم ۲۵ بود دوتا امپول اچ سی جی زدم امروز ده روز گذشته از امپولم بیبی چک گذاشتم خیلی زود پررنگ و  منفی شد؟!؟!؟! 

انتظار داشتم مثبت کاذب بشه!!!

بنظرتون عجله کردم رو بیبی چک حساب نکنم ؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم فعلا خیلی فرصت داری برای من که تازه ۱۴ روز بعدش زده بودم بعد چن ساعت هاله مینداخت 

شما باردار بودین؟!؟!

مگه نباید بیبی چک الان مثبت کاذب نشون میداد عزیزم؟!

یعنی ممکنه اشتباه منفی نشون داده باشه؟ بعد چن روز بزارم مطمئنه؟!

خدایا شکرت 
آره عجله کردی. بذار 14 ام بذار البته من تجربه ندارم. میدونم فقط hcg ها رو میگن بعد 14 روز موثقه

مرسی عزیزم راس میگین،از بس شوهرم هی اصرار اصرار که بیبی بزار 😞 بنظرتون شنبه برم ازمایش؟

خدایا شکرت 
شما باردار بودین؟!؟! مگه نباید بیبی چک الان مثبت کاذب نشون میداد عزیزم؟! یعنی ممکنه اشتباه م ...

هنوز معلوم نیس عزیزم برا این ماهه حرفم ...شاید اثرش زوداز بدنت پاک شده منم پریروز زدم بعد چن ساعو یه هاله کمرنگ انداخت نمیدونستم آمپول مثبت کاذب میکنه بعدش تو یه تاپیک فهمیدم ازاونه😑😑

اما دکتر من گف روز موعدت بی بی بزن منم مثل خودت عجله کردم

پس باید صبر کنیم 

اخه دکتر من برام تو دفترچه نوشته ۱۷ روز بعد بیبی چک بزارید و ... 

منم همسرم ذوق داشت گفت بزار و ... که سریع منفی شد 

خدایا شکرت 
شاید فولیکولت خیلی بزرگ شده. اندازه فولیکول بالغ بین 18 تا 22 . البته هرچه خدا خواهد همون میشه.

اره روز یازدهم پریودم رفتم پیش دکترم ۲۵ بود یکیش یکیشم ۱۱ 

همون روز بهم دو تا امپول داد 

چه میدونم یه بار سایزش خوبه ازاد نمیشه و میشه کیست!!!یدفعه هم زیادی بزرگ میشه

خدایا شکرت 
اما دکتر من گف روز موعدت بی بی بزن منم مثل خودت عجله کردم

از طرفی هم استرس باردار شدنو دارم این ۶ ماهه پیش رو یکم قسط هامون فشرده و سنگینه و شرایط خیلی بحرانیه😑،بعد عید ۲/۵ تومن از قسطهامون تموم میشه و فکر میکنم زمان و شرایط بهتریه برای بارداری درنهایت میگم هرچی خدا بخواد 

خدایا شکرت