2777
2789
عنوان

بیایین خودتونو و شوهراتونو توصیف کنید ببینیم کی خوشگل تره ؟؟؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشام مشکی . ابروهامم قهوه ای بینی معمولی و لبامم بازم معمولی . تنها شانس قیافه بزی ام چال گونه ام بو ...

منم چونم خوبه😝

خوشگلی هااا

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

خب 

من:چشمم قهوه ای ،ابرو مشکی،لبام نه خیلی قلوه ای نه خیلی نازک متوسط،بینیم کوچیک ،موهام فره، گونمم چال داره ❤❤

شوهرم : چشم و ابرو مشکی، ریش داره (بهش میاد)،بینبش متوسط هست بزرگم نیست،ل موهاش هم پره ،لباش هم متوسط ،

خوبه؟به هم میایم ؟

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
خب  من:چشمم قهوه ای ،ابرو مشکی،لبام نه خیلی قلوه ای نه خیلی نازک متوسط،بینیم کوچیک ،موهام فره، ...

بله به پا هم پیر شید

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

خودم گندمی، توپـُر، بینی‌م خداوکیلی خوشگل و کوچولوئه بدون عمل موهام پر و حالت‌دار، دندونام خرگوشی،لبام برجسته

شوهرم قلمی قدبلند گندمی موهاش خرمایی،چشماش خیلی درشت، بینیشم معمولی باریک

لباش کوچولو‌نازک

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
با توصیف که همه آنجلینا و شوهرشون برد پیته😂

چرا از اسم من و شوهرم سو استفاده میکنی😂😂😂

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

الان همه میخوان عکس بزارن روشون نمیشه  تو نینی سایت هم که اصلا زشت نداریم همه خوشگل ان حتی اقدس خانوم   همسایه 😉

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤