2777
2789
عنوان

اين پيام و تو گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 44 پست

من همیشه تو اینجور تاپیکا از هیچی ناراحت نیستم  فقط ازاین زور بهم میاااااااااااااااااد  ک میگم فقط اگع الان بجای شوهرتون خودتون بودین اونا همینجور نگاتون میکردن؟ فقط این موضوعه ک دلم میخواد........😑😐

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشيد اما خيلي بد توضيح ميديد الان ما نفهميديم جمعه همسرتون پيش اون خانم بوده يا نه؟اگر كه نبوده م ...

پيش من بود نوشتم كه از صبح رفتيم بيرون با هم 

خب مسىله اينجاس چرا به شوهر من پيام داده و دو اينكه چرا شوهز من پاك كرده اگر چيز مهمي نبوده

اگر من بودم ميرفتم از تلفن خيابون كه متوجه نشه منم به خانم زنگ ميزنم

و ميگفتم بارديگه شمارتو توي گوشي شوهرم ببينم يا احساس كنم شوهرم باهات در ارتباطه ميام توي شركتتون و جلوي در خونتون جوري ابروتو ميبرم كه ديگه هوس مزاحمت براي زندگي مرد متاهل نكني اصلا هم لازم نيست كه بگي كي هستي

فقط اصلا به هيچ وجه نبايد شوهرت بفهمه يا احساس كنه كه تو فهميدي بزار اون خانم اگر ارتباط داشته باشه باهاش بهش ميگه و دلهره پيدا ميكنه

اگر بدونه سما ميدوني پرده حيا ميفته و بعدش نميشه جمعش كرد

اگر من بودم ميرفتم از تلفن خيابون كه متوجه نشه منم به خانم زنگ ميزنم و ميگفتم بارديگه شمارتو توي گو ...

الان كه تلفن كارتي ديگه نيس خط تهران داره دوستم بگم با اون زنگ بزنه؟

الان كه تلفن كارتي ديگه نيس خط تهران داره دوستم بگم با اون زنگ بزنه؟

مخابرات يا تلفن توي خيابون ها نيست؟

نه ممكنه يه اشنا تو مخابرات داشته باشه ميفهمه خط به نام كيه و لو ميره كه دوست شماست 

هيچ جا تافن عمومي پيدا نميشه؟

مخابرات يا تلفن توي خيابون ها نيست؟ نه ممكنه يه اشنا تو مخابرات داشته باشه ميفهمه خط به نام كيه و ل ...

تلفنا رو جمع كردن اكثرا 

اخه من زبونشو ندارم ميخوام بگم دوستم زنگ بزنه اونم تهرانه

دلهره نداشته باش مگه تا به حال از همسرت چيزي ديدي؟اگر نديدي كه به خدا توكل كن و دم اين دخترروهم بچين ...

پس بگم دوستم زنگ بزنه بهش

مرسي عزيزم كه وقتت گذاشتي برام مهربون 💚

پس چرا پاك كرده بود پيامشو  از كجا بدونم محل نداده؟؟

چون نمیخواسته تو ببینی و ناراحت بشی عزیزم این چیزارو بزرگ نکن من شوهرم خواب بود گوشیش سره کار خاموش شده بود زدم به برق روشن شد دیدم دختره پی ام داده سلام خوبی از طرف شوهرم بهش پیام دادم دخترا قبلا همکلاسی دانشگاه بود قبلا باهم بودن حتی رابطه هم داشتن چون دختره سنی بوده راضی نشدن خانواده ها به ازدواجشان اون موقع پیلش کرده بوده که بره ببینه شوهرم و ولی نمیرفته من ۲۰ روز بود زایمان کرده بودم خودم و شوهرم باهم دوس بودیم کلی سختی کشیدیم تا بهم برسیم بعده هزارتا خودکشی و کتک و دوسال گریه اون اولین دختری نبود که می دیدم از گذشتس و اومده دوباره سراغش ولی به شوهرم اعتماد دارم میپرستمش  بنظر من زندگی تو واسه زنهای هرزه تلخ نکن عزیزم اونا از همه جا رونده و مونده هستن به هر سمتی چنگ میندازن مگرنه آدمی که نرمال باشه دنبال مرد زن و بچه دار راه نمیفته تو به شوهرت محبت کن و به خودت وابسته ذهنتم درگیر نکن عزیزم ایشالا خوشبخت بشی

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️