2777
2789
عنوان

دلتنگی

62 بازدید | 2 پست

سلام 

من هروقت میام مسافرت خونه مامان زن داداشهام خون به جگرم میکنن اینقدر داستان درست میکنن سر مسیله ازدواجم با یکیشون قطع رابطه ام الان نزدیک ده ساله ولی هرچی تو زندگیش میشه پای منو می‌کشه وسط درصورتی که من اصلا تواین شهر نیستم و ندیدمش ده سال بیشتره وقتی نمی‌تونیم باهم خوش باشیم چرا بهش گیر بدم مثل بقیه خواهرشوهرها دخالت کنم یا مجبوری برم خونه اش وقتی دوست نداره میگم خوش باشه با برادرم سر زندگی خودش من نباشم مهم نیست واقعا فقط خوشبختی و شادیشون آرزومه 

مشکل از اونجایی شروع شده که داداشم برای اون یکی درد و دل کرده راجع به زندگیش اونم به زنش گفته زن اون هم رفته از قول من یک حرفهایی زده به همین که روحم حتی خبرندارم چون زندگی خصوصیشون بوده من اصلا در جریان نبودم امروز بچه ام کلی گریه کرد به داییش گفت منو ببر پیش زن دایی ولی من گفتم زن دایی نیست رفته خونه مامانش اینقدر دلم سوخت تو غریبی که زندگی میکنم میام اینجا هم جایی ندارم برم از اون طرف مادرشوهر همش زنگ میزنه خونه داداشات نرفتی اونا نیومدن و...

خواهر همین زن داداشم میاد داداشم بچه هاشو می‌بره بیرون مسافرت می‌بره پارک شام و...

بعد من حسرت خیلی چیزها به دلم هست حتی یک غذاخوردن با داداشم 

کاش آدمها بدونن دنیا خیلی زود تموم میشه ....

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

زیاد واست مهم نباشه منم تو شهر غریبم وقتی میرم بجز یکی از خواهرشوهرام هیچکدوم از خواهر شوهرام و برادرشوهرام هیچی به روی خودشون نمیارن الان ۶ ساله خونشون نرفتم شاید اگه پیش بیاد خونه پدرشوهرم ببینمشون البته خونه خواهر خودمم ۶ ساله نرفتم چون شوهرش خیلی گنداخلاقه تازه عروسی کردم ی بار رفتم کلی بداخلاقی کرد حتی کادوی پاگشا هم ندادن بهم.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

[QUOTE=101026905]زیاد واست مهم نباشه منم تو شهر غریبم وقتی میرم بجز یکی از خواهرشوهرام هیچکدوم از خواهر شوهرام و براد ...[/QUOTE

خانواده شوهر فرق دارن با خانواده خود آدم 

داداشم میگه زنم هرچی میشه ازچشم تو میبینه چون اون یکی زن داداش بهش گفته منم نمیتونم بگم تو نگفتی خودم گفتم به داداش اون گفته برای زنش ازقول تو ...

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB