2777
2789
عنوان

اونایی که اهل نقاشی هستن.....

231 بازدید | 10 پست

خانما مواد اصلی رنگی برای نگارگری یا مینیاتور چی هست؟؟؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

من نقاشم ولی من گرایشم طراحی سیاه قلم 😐 با عرض پوزش

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

من اهل نقاشی هستم البته تو سبک چشم چشم دو ابرو کشیدن واسه خواهرزادم  

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات😭

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بوم تون مقوا هست اشتنباخ و الر و ماکت هلندی، البته ما نگارگرها با متریالهای طبیعی ابتدا بوم رو رنگ می کنیم  که خودش یه پروسه هنری هست بعد طرح رو با کاغذ پوستی رو مقوا برمی گردونیم و قلم گیری می کنیم. 

قلموهاتونم بایداز نوع گرد و قلم مو دست ساز و یا گراف از موی گربه یا سمور برای قلم گیری و برای رنگ گذاری از هر قلمویی مثل رهاورد می تونید استفاده کنید، مهره عقیق هم نیاز دارید واسه طلاکوب کردن و برگردوندن طرح رو مقوا، 

من نگارگرم، گواش زیر رنگه رو رنگ هم آبرنگ هست،  البته رنگهای سنتی و دست ساز هم هست با کیفیت و ...

یعنی چطوری رنگ زیر ابرنگه؟ یعنی یدور با ابرنگ میکشی بعد اون از ابدنگ استفاده می کنی؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
بوم تون مقوا هست اشتنباخ و الر و ماکت هلندی، البته ما نگارگرها با متریالهای طبیعی ابتدا بوم رو رنگ م ...

مرسی عزیزم....واقعا لطف کردی گلی جون

امضات😭

بیخیال..😁

یعنی چطوری رنگ زیر ابرنگه؟ یعنی یدور با ابرنگ میکشی بعد اون از ابدنگ استفاده می کنی؟

رنگ زیر گواش هست، مثلا لباس رو با گواش رنگ می کنی، لباس چین و چروک داره نگارگری سایه زدن نداره تمام سایه ها رو با خط در میارن و پرداز 

خط و پرداز رو که برای چین لباس هست با آب رنگ میزنن یعنی با آبرنگ خط می کشن رو گواش که میشه رنگ روحی

رنگ زیر گواش هست، مثلا لباس رو با گواش رنگ می کنی، لباس چین و چروک داره نگارگری سایه زدن نداره تمام ...

مرسی عزیزم..😍😘😘😍😘