2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

260 بازدید | 44 پست

سلام خانوما من میخام خودم بدون مشاور انتخاب رشته دانشگاه ازاد کنم کسی  اینجا هست تجربه داشته باشه راهنمایی کنه

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه رو نمیتونم بگم رشتم تجربیه فقط بگین چجوریه باید به ترتیب علاقت انتخاب کنی

خی باید ببینی رتب ات چند اومده...با اون رتبه معمولا چیا قبول میشی..بعد بین اونایی که قبول میشی علاقه بندی کنی...حالا یا خود رشته الویت داره برات یا دانشگاه

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
[QUOTE=101011334]خسته نباشی✌✌[/QUOT تازه یه حس برنده ایم دارم که هشتصد تومن ندادم😂 ولی خدایی دهنشون ...

😂😂😂😂😂....من با 120 تومن رفتم مشاور..کدوم استان هستی؟

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
حالا یه حدودی بگو

چهل هزار منطقه دو دانسگاه ازاد میخام انتخاب کنم  قبول نشدمم نشد یه سال دیگه میخونم فقط میخام شانسمو انتخاب کنم

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏