فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 عنوان حوصلم سر رفته | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 62 پست بگید در حال حاضر کی پیشتونه. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید 1398/05/23 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 با جاریم و خواهرشوهرم نشستیم سم بريز توي شربت بهشون بده و خلاص
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 چرا همشو یه جا اتو میکنی من هر وقت هرکدوم لازم بود اتو میکنم همسرم روی لباس هاش حساسهخودم هم متنفرم ازاتو کردن ولی میبینم جمع شده عذاب وجدان میگیرم🤦😂 ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 سم بريز توي شربت بهشون بده و خلاص خخخخخخخخ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
haalee عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2341 من تو خونه تنهام شوهرم رفته بیرون کار داشت کلی کاردارم اول میخوام پاشم نمازم و بخونم بعدش یکی دوساعت یه سری تمیز کاری هست ک باید انجام بدم بعدش یک و نیم ساعت رقص بعدش دوش
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 وای اصلا حوصله اتو کردن ندارم🤣🤣🤣 هیییییییمنم ندارم😁 ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13437 همسرم روی لباس هاش حساسه خودم هم متنفرم ازاتو کردن ولی میبینم جمع شده عذاب وجدان میگیرم🤦😂 پس خدا به دادت برسه از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 پس خدا به دادت برسه آره واقعاتابستون وگرما هم باعثه که تند تند لباس هارو بشورم😣کی تموم میشه این گرماااا؟ ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 خونه مامانم .نشستیم حرف میزنیم.ولی خیلی دلم گرفته و ذهنم درگیره.دعام کن
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13437 آره واقعا تابستون وگرما هم باعثه که تند تند لباس هارو بشورم😣کی تموم میشه این گرماااا؟ یه دو سه هفته دیگه البته اینجا که من زندگی میکنم هوا خیلی سرده از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 آره واقعا تابستون وگرما هم باعثه که تند تند لباس هارو بشورم😣کی تموم میشه این گرماااا؟ کجا زندگی میکنین شما؟از نظر ما جنوبیا فقط اینور گرمه.بقیه جاها هوا خوبه
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 خونه مامانم .نشستیم حرف میزنیم.ولی خیلی دلم گرفته و ذهنم درگیره.دعام کن انشاالله هرمشکلی ک هست بزودی حل بشه 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 یه دو سه هفته دیگه البته اینجا که من زندگی میکنم هوا خیلی سرده وای خوشبحالت..کجایین مگه؟اردبیل اینا هوا فک میکنم خیلی خوب باشه