فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 عنوان حوصلم سر رفته | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 62 پست بگید در حال حاضر کی پیشتونه. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید 1398/05/23 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 وای منم دلم مسافرت میخواد😥😥😥 مسافرت واسه ما فقط شمال کشور و تبریز اینا که بریم کیف کنیم وگرنه بقیه شهرام گرمه برا ما
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 امیدوارم خنک باشه وگرنه کوفتم میشه حتما خنکه.رشت و اینا خوبه سمت اردبیل م ک برین حتما هوا عالیه دیگه.خوش بگذره بهت.دوتایی میرین
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 مسافرت واسه ما فقط شمال کشور و تبریز اینا که بریم کیف کنیم وگرنه بقیه شهرام گرمه برا ما نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 مسافرت واسه ما فقط شمال کشور و تبریز اینا که بریم کیف کنیم وگرنه بقیه شهرام گرمه برا ما تبریز واردبیل که محشره آب وهواش😍 ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 حتما خنکه.رشت و اینا خوبه سمت اردبیل م ک برین حتما هوا عالیه دیگه.خوش بگذره بهت.دوتایی میرین نه عزیزم همسرم شمالیه وپدرش اونجا خونه داره مازندران هستنخودشون رفتن ماهم امشب میریم،تواین یکی دوسال تاحالا دوتایی شمال نرفتیم واسه همینه بیزارم ازشمال ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز آخی عزیزمالهی که صحیح وسالم نی نی ات رو بغل کنی😍بعد سه تایی برید گردش ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 آخی عزیزم الهی که صحیح وسالم نی نی ات رو بغل کنی😍بعد سه تایی برید گردش مرسی عزیزم😘😘😘 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
nastawran عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1310 سم بريز توي شربت بهشون بده و خلاص 😂😂😂برای چیییی جاریم که دختر عمه خودمه خواهرشوهرمم که بعددد مدت ها از خارج اومده سه شبه همه خونه جاریم جمع شدیم
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز اخی عزیزم...ایشالا بعد بارداری ت.با نی نی ت
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز من هم از اهواز خسته ام🤒😢
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 اخی عزیزم...ایشالا بعد بارداری ت.با نی نی ت مرسی😘😘 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 نه عزیزم همسرم شمالیه وپدرش اونجا خونه داره مازندران هستن خودشون رفتن ماهم امشب میریم،تواین یکی دوس ... اها اره راست میگی...خب برید یه جای دیگه پس خودتون دوتا برید گردش.میدونم چه حسی داری.اینجوری انگار مسافرت نی
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 اها اره راست میگی...خب برید یه جای دیگه پس خودتون دوتا برید گردش.میدونم چه حسی داری.اینجوری انگار مس ... باوجودخانواده اش وخواهر برادر مجردش خیلی رعایت میکنیم وکلا کنارشونیم،تنها نمیریم جاییحالا قولش رو گرفتم تنها یه بار بریم شمال اگر بشه ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5792 باوجودخانواده اش وخواهر برادر مجردش خیلی رعایت میکنیم وکلا کنارشونیم،تنها نمیریم جایی حالا قولش رو ... ایشالا ...خوش بگذره.منم مسافرت تنهایی دوس دارم.ولی همیشه اونا باید بگن کجا بریم.بیشتر قصدشون دیدن فک فامیلشونه که تو شهرای دیگه ن
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 ایشالا ...خوش بگذره.منم مسافرت تنهایی دوس دارم.ولی همیشه اونا باید بگن کجا بریم.بیشتر قصدشون دیدن فک ... وای تواین وضعیت اقتصادی اصلا آدم روش نمیشه بره خونه کسی بمونه واقعاخوبه پدرشوهرم خونه داره شمال وگرنه به هیچ عنوان نمیرفتم ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤