2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی داروی باه زنان ااستفاده کرده من دو سه مااه. استفاده میکنم سینه هام درد میکنه مخصوصا سینه ی سمت چپم کسی در حین مصرف اینطور شده خواهش میکنم جواب بدین

من حاجتم را از دست های بریده عباس خواهم گرفت
شما از همین دارو نتیجه گرفتی چطور استفاده کردی عزیزم؟

سه ماه مصرف کردم به همراه ابهل فک کنم از روز ٧-١۴میخوردم 

بله از طب اسلامی نتیجه گرفتم

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
سه ماه مصرف کردم به همراه ابهل فک کنم از روز ٧-١۴میخوردم  بله از طب اسلامی نتیجه گرفتم

ابلهل چی هست گلم شما هم در حین استفاده سینننه درد گگگرفتی سینه ام درد میکنه شدید مثل سنگ شده داخلش خصوصا سمت چپی

وااای چ جالب منم تنبلی دارم 9ساله اقدامم نشده اگ خوبه منم بگیرم

منم هففت سال اقدامم ماه اول که خورددم ترشح تخمک گذاری داشتم

ابلهل چی هست گلم شما هم در حین استفاده سینننه درد گگگرفتی سینه ام درد میکنه شدید مثل سنگ شده داخلش خ ...

من رفتم طب اسلامی دکتر تبریزیان و یه سری دارو هم به خودم هم به همسرم دادن ابهل اذخر تباشیر باه زنان و این چیزا بود بعد سه ماه رفتم سنو گرافی تنبلی تخمدانم رفع شدو ماه بعدشم باردارشدم

اره منم یادمه  سینه درد هم داشتم 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
عزیزم همون ک این دارو رو بهت داده میتونه جوابتو بده.  من استفاده نکردم نمدونم چیه.  میتو ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خیلی ممنون