2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سلام.شما چطوری ابهل و باه رو مصرف کردی؟چه مدت؟من تنبلی خیلی شدید دارم😞

سلام عزیزم بری طب اسلامی خودشون بهت دارو‌ میدن و‌طریقه مصرفو‌ میگن بهت 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

اره بهم دادن.ولی افاقه نکرده.الان دوماهه هر دارویی دادن خوردم ولی حتی پریود نشدم.چه برسه باردار😥

لایک نکنید خیلی ممنونم

عزیزم میشه بگی دقیقا به کجامراجعه کردی

اینترنتی هم ویزیت میکنن

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

من ۴ سال پیش خیلی خیلی درمان گردم برای تنبلی تخمدان هر دکتری ک‌گفتن خوبه رفتم و هر داروی شیمیایی ک گفتن استفاده کردم .کلی آمپول و دارو ولی باردار نشدم بعد کلا بیخیال شدم و ۳ ماه باه زنان استفاده کردم ماه سوم باردار شدم بچم پسر شد و الان ۳ سالش همون ماه یکی از دوستام ک خیلی سال مث من درمان شبمیایی میکرد و باردار نمیشد را ب زور گفتم باه زنان بخوره و اونم ماه دوم استفاده باردار شد و بچش پسره

من ۴ سال پیش خیلی خیلی درمان گردم برای تنبلی تخمدان هر دکتری ک‌گفتن خوبه رفتم و هر داروی شیمیایی ک گ ...

چه عالی منو شوهرمم میخوریم 

خدا کنه باردار بشم 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

من ۴ سال پیش خیلی خیلی درمان گردم برای تنبلی تخمدان هر دکتری ک‌گفتن خوبه رفتم و هر داروی شیمیایی ک گ ...

سلام عزیزم چطوری مصرف کردین سه ماه ، آخه روش نوشته از شب ۷ سیکل تا ۱۴ سیکل مصرف بشه 

یعنی هر شب نخوریم ، چون خوندم کبد گرم می کنه 

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه