2777
2789

تاپیک قبلیمو اگه خونده باشید میدونید قضیه چیه.

نمیتونم هیچی بخورم

خیلی ضعیف شدم

تا غذا میخوام بخورم حالم بد میشه به زور غذا میخورم

قلبم درد میکنه

انقد استرس دارم که نمیدونم چیکارکنم

یه راه  بگید برا بدشت اوردن ارامش

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

میترسم اخرش بخاطر انتخاب اشتباهم و تصمیمای اشتباه ترم( اینکه زودتر جدانشدم ک باهاش رفتم.زیر یه سقف) انقد حرص بخورم و اذیت بشم که سکته کنم بلایی سر خودم بیارم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

باور کنید تا وقتی پیشش بودم نمیفهمیدم...الان که دیگه نمیبینمش تازه دارم میفهمم که چقد احمق بودم و چقد گذشتم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرآن بخون به نیت آرامشت اثر داره خیلی.امتحانش ضرر نداره

حتما میخونم.ممنون

خیلی حواست باشه به خودت یکی رو میشناختم بعداز جدایی تازه ناراحتی اعصاب و لرزش دست گرفت

زیاد به اشتهات و این چیزا توجه نکن هرچی بهش فکر کنی بدتره به مرور زمان خوب میشی فقط داروی تقویتی استفاده کن کم نیاری

کلاس یوگا شنیدم عالیه برای اینجور موقع و کلا ورزش 

مونا من تو بیشتر تاپیکات بودم

درسته سنت کمه ولی اونقدری عاقل هستی که بهترین تصمیم رو بگیری ازین به بعد

روی حرفت محکم وایسا.حتی اگه بقیه موافق نبودن خودت برو پیگیری کن حقت رو بگیر

مستقل باش از بقیه نخواه که بیفتن دنبال کارات، به خودت اطمینان داشته باش به خدا توکل کن

تو خودت توی زندگیت بودی و بیشتر از همه خودت باید دلسوز خودت باشی

هرچقدرم که برای بقیه توضیح بدی نمیتونن اونجور که باید و شاید درک کنن که چی به تو گذشته.من هیچوقت موافق طلاق نیستم و نبودم ولی الان دیگه باید تصمیم جدی بگیری.

مطمئن باش تو خودت میتونی آینده ی خوبی برای خودت بسازی فقط نباید خودتو ببازی.شاید الان ناراحت باشی که عمرم هدر شد یا احساساتم نادیده گرفته شد یا هرچی..

ولی با غصه خوردن گذشته برنمیگرده هرچی بوده تموم شده

از الان به بعد دست تو هست بهترین تصمیم رو خودت باید بگیری

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
مونا من تو بیشتر تاپیکات بودم درسته سنت کمه ولی اونقدری عاقل هستی که بهترین تصمیم رو بگیری ازین به ...

مرسی بخاطر نظر قشنگت ❤❤❤