2777
2789
عنوان

دلی که برای تو تنگ نشود 🌹🌹🌹🌹

184 بازدید | 23 پست

یا صاحب الزمان، آقا جانم دلم اگر برای تو تنگ نشود مردنش هزار مرتبه بهتر است 😔😔😔😭😭😭😭😭

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم تاپیکمو خراب نکنید من واسه خودم نوشتم، و دل گیرم از خودم، برا اوناییکه مثل من هستند گذاشتم تاپیک 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا خراب کنیم🌷🌷🌷 اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم آخه تاپیک اذانگاهیمو مخالفت اومدن از اول توهین کردند ترکید، آخه همه معتقد نیستند من بااونا بودم 

وااااا مگه چی گفته بودی توش؟

هیچی گفتم وقت اذان بریم نماز بخونیم طرف اومد گفت ریا کار به تو چه یکی نماز نمیخونه تو برو نماز تو بخون، چرا تاپیک میزنی و نماز خوندنم مگه تاپیک میخواد،همینجوری گفت تا ترکید

هیچی گفتم وقت اذان بریم نماز بخونیم طرف اومد گفت ریا کار به تو چه یکی نماز نمیخونه تو برو نماز تو بخ ...

ب نظرم اینجکر وقتا اصن جوابشونو نده

ولش کن...شما اگه برای خدا تاپیک یاداوری گذاشتی خیالت جمع باشه...نخواه توجیحشون کنی ک ریاکار نیستی چون کسی ک اینجوری بحثو شروع میکنه معلومه ک اوضاش خرابتر ار این حرفاست...بعضی وقتا هم میخوان این افراد و افکار و بااین کاراشون بفرستن حاشیه...شما کار خودتو بکن...خدا هممونو هدایت کنه ان شاالله

کاش خدا کمک کنه بهمون خسته شدیم از در به دری 

حضرت علی موقعی که ریختند به زور حاکمش کنن . گفت فکر نکنید ساده هست ها . از تو کابین زناتون میکشم بیرون مال نا حق رو . هستین بسم الله . ایران که پر شده از همین مالا . نفله میشیم ها گفته باشم . حقش حقه . شوخی نداره

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
ب نظرم اینجکر وقتا اصن جوابشونو نده ولش کن...شما اگه برای خدا تاپیک یاداوری گذاشتی خیالت جمع باشه.. ...

باورت میشه من جوابشو ندادم اصلا بچهای دیگه ناراحت شدند جوابشو دادند چند نفر بعدم تاپیک ترکید 

قطعه گمشده از پرپرواز کم است 
یازده بار شمردیم ویکی باز کم استاین همه آب که جاری است نه اقیانوس استعرق شرم زمین است که سرباز کم است      اللهم عجل لولیک الفرج

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود