2777
2789
عنوان

خانمهایی که آمپول hcg زدند میشه راهنمایی ام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
مشکل خاصی داری عزیزم؟

فقط پرولاکتینم بالا بود که اونم با دارو کنترل شده بود ولی هفت سال طول کشید تا اینکه بالاخره طلسم‌ شکسته شد و باردار شدم . روزی شما و همه منتظرا

فقط پرولاکتینم بالا بود که اونم با دارو کنترل شده بود ولی هفت سال طول کشید تا اینکه بالاخره طلسم‌ شک ...

انشالا که کوچولوت همیشه سالم باشه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا چرا که نه‌  وضعیت فولیت‌ که عالی‌ بوده

الان نه روز از آمپول گذشته

هیچ علائمی ندارم

همه میگن ما علایم داشتیم

الان نه روز از آمپول گذشته هیچ علائمی ندارم همه میگن ما علایم داشتیم

برا علائم واقعا خیلی زوده‌ .ذهن خودت‌ رو درگیر نکن‌ اصلا‌ . من  تا چهار ماهگیم‌ علایم‌ هم نداشتم‌ تازه‌ . هر کی یه جوریه . بدن تا بدن فرق داره‌

عزیزم من آمپول hcg که زدم 17 روز بعد یعنی دقیقا" روز موعدم بی بی چک مثبت شد الانم سه ماهه باردارم، یعضیا میگن 14 روز بگذره هم میتونی بزنی اما من صبرکردم تا روز موعد ایشالا واسه شمام مثبت شه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
برا علائم واقعا خیلی زوده‌ .ذهن خودت‌ رو درگیر نکن‌ اصلا‌ . من  تا چهار ماهگیم‌ علایم‌ هم نداشت ...

واقعاااا؟؟؟؟الان نی نیت به دنیا اومده؟؟

عزیزم من آمپول hcg که زدم 17 روز بعد یعنی دقیقا" روز موعدم بی بی چک مثبت شد الانم سه ماهه باردارم، ی ...

چه صبری داشتی

دوفاستونم خوردی