2777
2789
عنوان

8 ملیون پول دارم چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 47 پست
میشه لطفا دقیقتر راهنماییم کنید هیچی نمیدونم و وارد نیستم 

سکه بخر فقط سکه هستش که ضرر و زیان نداره

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا طلا بدون اجرت. یا بانک سودشو بگیر

سکه چی؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اگه صراف سرشناس داری ازش مطمئنی بده بهش سودشو بگیر اگه ننواستی هم بده ی فروشگاهی چیزی،من خودم دادم ی ...

کدوم شهرید؟ 

فروشگاه سرکوچرو می‌شناسید؟ 

الان کسی قبول نمیکنه پول بگیره سود ب من بده 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
میشه لطفا دقیقتر راهنماییم کنید هیچی نمیدونم و وارد نیستم 

بزا من توضیح بدم عزیزم برات به نظر منم بزار بانک یکم سود بیاد روش و بعدش وام بگیر و باهاش یه ماشینی چیزی بخر 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
اگه صراف سرشناس داری ازش مطمئنی بده بهش سودشو بگیر اگه ننواستی هم بده ی فروشگاهی چیزی،من خودم دادم ی ...

7 میلیون ماهی یک و نیم چه خبره 

من 30 تومن گذاشتم بانک ماهی 800 به زور میده 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بذارش بانک یه مدت بمونه از روش وام سرمایه بگیر.هرچی بیشتر بذاریش بانک بمونه اقساطت سبکتر میشن از اون ...

قسط و اینا نمیخام درگیر شم از طرفی میگن بانک بزاری ارزش پول روز ب روز میاد پایین 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

پنج تومن دیگه جور کن بشه ۱۳، پولتو بزار بانک مسکن ، میگم سیزده تومن چون سیزده به بالا امتیاز گرفتن حسابت شروع میشه، تونستی خورده خورده پول بزار روش، فک ‌کنم فقط با همین مبلغ چهار سال دیگه بتونی وام کم بهره خرید مسکن بگیری، یه خونه نقلی اطراف شهر بگیر، 

خودتون این کارو می‌کردید؟!!!!  یا ی مقداریش میدادیذ

اهوم شاید الان یه تومنش هم بدی به من کافیمه😂

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.