2777
2789
عنوان

کدبانوها اشپز خانوما میشه بیاین

87 بازدید | 10 پست

سلام...واسه تولد پسرم میخوام بورک گوشت درست کنم اما چون سرخ کردن میخواد میگم اگه بعدازظهر سرخ کنم بعد موقع شام بزارم ماکرو یا فر نرم و بد نمیشه؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

و اینکه اگه چیز خوشمزه و تقریبا اسونی پیشنهاد دارین بگین 

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم توو فر هم میشه بپزی یه سر بزن . کلا تو فر

فکر کنم به اندازه سرخ شدش خوشمزه نشه

اره خوبه  میتونی سالادم درست کنی با دسر

واسه گرم کردنش پیشنهادی نداری؟؟

گرم کردنش راهی که خودت گفتی خوبه ولی بورک نیاز به گرم کردن نداره داخل یخچال نزارشون

اخه گفتم قبل اومدم مهمونا سرخ کردم داخل یخچالم نزارم باز سرد میشه...تو فر بزارم گرم بشه نرم نمیشه؟؟

نه بد نمیشه  از قبل سرخ کن موقع سرو بزار تو فر گرم بشه  بورک و سایر فینگر فودا که از ...

ممنون عزیزم لطف کردی و😍😘😘