2777
2789

من پارسال رتبه نسبتا بدی داشتم ولی به همه گفتم که روان شناسی قبول شدم 

حالا امسال ی نفر از فامیل زنگ زده که رتبه ت چند بوده که روان تونستی  قبول بشی؟ (در حالی که اصلا ی رشته خیلی سطح پایین دیگه ای قبول شده بودم  و کسی نمی دونست)

منم از دهنم پرید گفتم حدود ۱۵ هزار  اما اصلا نمیدونم میشه یا نه 

طرف هم میگف آخه مشاور میگه نمیشه  هی میگف مطمعنی ؟ منم گفتم آره  

سرزنشم نکنین خواهشا نخواستم غرورم خرد شه وگرنه رتبه خیلی بد بوده .. باهاش صمیمی هم نیستم برم راستشو بگم 

چجوری گندی ک زدم رو جبران کنم ... 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو آزاد قبول شدم

روزانه گفته بودم عزیزم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

روان شناسی تهران رتبه زیر ۱۵۰۰ میخواد..اخه این چه دروغی بود.

رشته خودم تجربی هست 

انسانی نیستم 

دانشگاهم هم تاپ نیست ولی دولتی  

نمیشه با ۱۵هزار منطقه ۲؟؟

قیمه هارو ریختی تو ماستا ک

بشدت 😂🤦🏻‍♀️

کاش میگفتم حدقل ۱۲ هزار 

دیگه چیکار کنم اونا ک از زندگی من نمیدونن چیزی 

منطقه یک میدونم با ۶ هزار میاره

۲ هستم 

به نظرم برات مهم نباشه اونم خودش مشاور داره مشاورش راهنمایی میکنه از ذهنت بیرون کن چرا خودتو اذیت میکنی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

به نظرم برات مهم نباشه اونم خودش مشاور داره مشاورش راهنمایی میکنه از ذهنت بیرون کن چرا خودتو اذیت می ...

از اینایی ام ک سر این چیزا خیلی ناراحت میشم از دروغ گفتم خودم ناراحتم 

اونم مادر یکی از بچه های کنکوری فامیل بود 

ی خانم موجه و مهربون 

دلم آتیش میگیره هی میگف مطمعنی میگفتم آره 🥺

از اینایی ام ک سر این چیزا خیلی ناراحت میشم از دروغ گفتم خودم ناراحتم اونم مادر یکی از بچه های کنکور ...

طبیعیه ک ناراحت بشی ولی خب مطمئن باش اون خانم بیشتر تحقیق میکنه ، خود بچه کنکوریش به عنوان یه کنکوری صدجا پرس و جو میکنه و مبنای تصمیم گیریش رو نظر مشاور میذاره . اگ غیر از این عمل کنه دیگه تقصیر شما نیست 

از اینایی ام ک سر این چیزا خیلی ناراحت میشم از دروغ گفتم خودم ناراحتم اونم مادر یکی از بچه های کنکور ...

عزیزم مطمئن باش فقط با حرف شما عمل نمیکنن بحث آینده هست مطمئنا با مشاور صحبت میکنند

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....