2777
2789
عنوان

اونایی ک امسال کنکور دادین بیاید مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خداوند عدالت گستر

مراجعه دسته جمعی داوطلبان نظام آموزشی قدیم جهت اعتراض به اتخاذ تراز مشترک بین داوطلبان دو نظام آموزشی قدیم و جدید

زمان:چهارشنبه،23مرداد ماه ساعت 9:30

مکان:تهران، بزرگراه ستاری بلوار شهید مخبری نبش خیابان ایران زمین، ديوان عدالت اداري  

پی نوشت:حضور داوطلبان عزیز ترجیحا با حضور والدین گرامی همراه باشد.

چرا؟؟؟پس چجوری میتونه؟

الان یکی از دوستای من ۶۰۰شد تو سهمیه ۵درصد ولی انتخاب رشتش مشابه رتبه حدود ۲۵۰۰منطقه ۲شد چون به عنوان مثال ظرفیت منطقه دو چهل درصده(دقیق نمیدونم ) ولی ۵درصدی همینجور که از اسمش پیداس فقط ۵ درصده

عزيزم با سهميه ٤٠٠٠ هستي البته بين ١٦٠٠٠ نَفَر داراي اين نوع سهميه  بخا

ببخشيد نصفه اومد

بخاطر همين توي انتخاب رشته دقت كن عزيزم

دوست من كنكور ارشد رتبه خودش ٤٠٠٠ بود و رتبش با سهميه ٩٩ شد بين ٢٠٠٠ نَفَر داراي سهميه ولي روزانه و شبانه تهران نياورد شهرستان قبول شد 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1380252/داستان-ازدواج-من
به نام خداوند عدالت گستر مراجعه دسته جمعی داوطلبان نظام آموزشی قدیم جهت اعتراض به اتخاذ تراز مشترک ...

چه فایده داره واقعا؟؟؟؟هر کاری دلشون میخواد میکنن اخر ب هیچ کسیم توجه ندارن

اون از اون کارشون ک نظام جدید و اوردن که دیگه کنکور نباشه مثلا

ایناز این کارشون که نظام جدید و قدیم و باهم تو یه گروه قرار دادن 

واقعا عقلشون سالم نیست

تازه سال بعد افتصاح تره...۳ گروه میشن:نظام قدیم.نظام جدیدی ک پشت کنکور مونده.نظام جدیدی که تازه فارق التحصیل شده...سهمیه ای هام ک کلا ....نمیدونم کجاش عدالته