2777
2789

خلاصه وار بخاطر تهمتا و دخالتای مادرشوهر دعوامون شد شوهرم گفت برو بچه رم نزاشت ببرم ...ک فرداش خودش اورد

بماند ک نزدیک یک ماه خونه پدرم بودم و دراخر مادرو پدرشو فرستاددنبالم ک مادرش اومد باز کلی سلیته بتزی دراورد ک منومقصرجلوه بده منم شرطم خونه حدابود ک متاسفانه تو رودربایسی پدرش محبورشدم برگردم ...

مادرش باعث دعواهای ماس وازهپه مهمترهروقت قهریم کلاپسرشومیکشونه بالا و شاده هروقتم دوستیم پروفایلای غمگین میزاره ک باز بکشونش بالا منم محل نمیده ...الان باز شوهرم برادرش اومده ب من گفت بریم حالا دوشبه اومده همو دیدیما دیروز ناهارو صبح و ...

گفتم نمیام رفتم حموم بچه رو بردبالاک ببینش بچع بهونشه چیکارکنم قراربود دیگ رفت وامدشو کم کنه

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

بخدا من بدچنس نیستم ولی شوهرم ادم بی مسولیتیه ....هیییییییییییییچ کاری نمیکنه هیچی ی بار ی پستونکم دست بچع نداده منم میخواد عادتشو ترک بده معنی خونواده رو بفهمه اخه چقدر هرشب هرشب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نرفتن و. قهر و. .... فقط شما بد میشی اونا خوب 

با سیاست رفتار کن برو ولی به بهونه ای سریع برگرد خونه خودت

بحث نکن باهاشون 

هیچوقت و هرگز نذار بفهمن با شوهرت قهری

من کلی تجربه کردم و مسیر زندگیم عوض شد تا فهمیدم باید چکار کنم

نه شما مجبور نیستی اما جلوی شوهرتم نگیر.خدا به دادت برسه شوهر منم مثل شوهر تو اگه در حال مرگ هم بودم میگفت پاشو بریم بعد از دعوای اساسی با خانوادش الان فقط خودش میره هر وقت دلش خواست منم مانع نمیشم 

نه شما مجبور نیستی اما جلوی شوهرتم نگیر.خدا به دادت برسه شوهر منم مثل شوهر تو اگه در حال مرگ هم بودم ...

اخه ما خار میشیم وقتی بدون ما میرن یعنی براشون مهم نیستیم .............

خدا لعنت کنه همچین مادری رو  جدایی انداختن بین زن و شوهر بزرگترین گناهه  تو نرو  خ ...

باشه .... اگ بگم چه بلاهایی سرم اوردن موهای تنت سیخ میشه ب قران مجید تو هیچکدومشون من گناهی نداشتم فقططط مادرش چون زن درستی نیست با دوست پسرای دخترش اس ام بازی میکنه بعد جلو پسراش میگه خواهرتون بااااااطمه زهراست بعد واسه دخترای مردم هزارتا تهمت میزنه اصلا یه شیطلن ب تمام معناس باعث میشه شوهرم کتکم بزنه و شاد میشه ی بار نتونس جلو خودشو بگیره بعد دعوا ما میگفت ی ااهنگ شااااد بزارین 😐😐😐🥺🥺🥺

کاش دعا نویسی بلد بودم ی دعا میدادم شوهرت فقط مال خودت شه فقططططط🙈 خسته شدم مادرشوهر من هی دعا میگی ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔همه فال های من میگن پره خونت دعا و جنبل جادو ومادرشوهرم اهل اینکارام هست

اخه ما خار میشیم وقتی بدون ما میرن یعنی براشون مهم نیستیم .............

من همیشه میرفتم اما مهم حضور من نبود منو فقط برای کلفتی و کار میخواستنداینم توهین بود منم نرفتم دیگه چون همش گلایه بود که چرا خونه تکونی نکرد چرا شام نپخت فقط ظرف شست فرش نشست منم گفتم من سر کار میرم بعدش هم کار خونه خودمو میکنم حتی انتظار داشتن لباسهاشونو هم من اتو کنم در حالی که تمام لباسهای شوهرم دارای چسب خشکشویی بود