2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید اینجا

113 بازدید | 10 پست

بچه ها شما وقتی بی حوصله اید چکار میکنید؟

حوصله هیچی ندارم مث گوشت لخت افتادم‌روی تختم همش انگار خوابم میاد و چشمان خیسه ...حس بی خالی و خستگی دارم انگار دنیا تموم شده☹خیلی تنهام تو زندگیم همه دوستام و خواهرام ازدواج کردن و فکرشون با من فرق داره .....دوست صمیمیم هم که همه جا کمکش کردم  خودم بردمش سر کار ....بهم فخر میفروشه !!!با پدرم امروز بحثم شد...خودمم تحمل خودمو ندارم چکار کنم خوب؟! 

تاحالا با پسری دوست نشدم تو این ۳۰سال الان که خیلی احساس تنهایی میکنم میخوام بایکی دوست بشم ولی همه یا متاهلن و دنبال شریک جنسی ان یا مجردن و دنیال نیاز جنسی ☹☹☹☹☹به همه بدبین شدم چکار کنم از تنهایی در بیام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سرگرمیم فقط گوشیه

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری بهت حس خوبی میده..بگرد و پیداش کن و از امتحان کردن راه ها نترس...ارایشگری..خیاطی....نقاشی...میدونی تو الان وقتت بازه ..میتونی به رشد دادن خودت فکر کنی....مثلا طراحی جواهر یا هرچی....باید سرت شلوغ بشه..باید احساس ارزشمندی و اعتمادبه نفس کنی تا بتونی دوباره خودتو پیدا کنی....سراغاز هر شروعی خودتی....پس از خودت شروع کن و موفق شو

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

کتاب بخون

سریال دانلود کن ببین

یه برنامه روزانه‌پیاده روی برای خودت بذار

به خودت برس

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

فقط از خدا بخواه یه آدم مناسب بزاره تو مسیر زندگیت

اگه بیکاری هم دنبال کار باش یا کلاس هنری یا زبان یا هرچی دوست داری 

فقط خونه نشین فکر و خیال الکی نکن سعی کن هر جور شده خودت موقعیت خودتو تغییر بدی خودتو بکشی بالا

دستمو ول نکن🤲🏻
کتاب بخون سریال دانلود کن ببین یه برنامه روزانه‌پیاده روی برای خودت بذار به خودت برس

باشگاه میرم ...شاغل هم هستم اما تابستونا تعطیلم اما واقعا حوصله هیچی ندارم الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشگاه میرم ...شاغل هم هستم اما تابستونا تعطیلم اما واقعا حوصله هیچی ندارم الان

اخه مشکل اینجاس که تا بگی حوصله نداری

هیچ کاری هم نکنی...

افسردگی‌ میاره

باز باشگاه خوبه... یه کلاس هنری برو

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.